Αλεξανδρούπολη: Ανοίγει την Παρασκευή το Πάρκο των Χριστουγέννων 

Για 7η χρονιά ανοίγει τις πύλες του το Πάρκο των Χριστουγέννων του δήμου Αλεξανδρούπολης. Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, την έναρξη θα κηρύξει ο Βαγγέλης Λαμπάκης. 

Και φέτος, οι βοηθοί του Αϊ Βασίλη, ξωτικά και καλικάτζαροι θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους για να συνεργαστούν στο Γλυκό Εργαστήρι, να διαβάσουν παραμύθια και χριστουγεννιάτικες ιστορίες στο Παραμυθόσπιτο, να σφραγίσουν το γράμμα στο Σπιτάκι του Αϊ Βασίλη, να παίξουν στο Παιχνιδόσπιτο και να φτιάξουν  πρωτότυπες κατασκευές και δημιουργίες στο Εργαστήρι των Ξωτικών. Δε θα λείπει και το Σπιτάκι της Μαμάς, ο χώρος όπου οι μαμάδες θα μπορούν άνετα να φροντίσουν τα μικρά παιδιά τους. 

Στο Πάρκο των Χριστουγέννων, όπως διαμορφώνεται μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2018 το Πάρκο Ανεξαρτησίας, θα υπάρχουν επίσης, παγοδρόμιο, παγωμένη τσουλήθρα σαράντα μέτρων, καρουζέλ και τρενάκι, ενώ θα λειτουργήσει και κλειστή αίθουσα 7d κινηματογράφου, για την προβολή ταινιών. Οι επισκέπτες του Πάρκου θα βρίσκουν και διακοσμητικά στολίδια, χριστουγεννιάτικες κατασκευές, γλυκίσματα και ροφήματα, στα ειδικά διαμορφωμένα σπιτάκια. 

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία