70 φορείς στον "Μαραθώνιο Ζωής για τη Σαμοθράκη"

Τους 70 έφτασαν οι φορείς από όλο τον Έβρο, που δήλωσαν συμμετοχή στον “Μαραθώνιο Ζωής για τη Σαμοθράκη”, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου στο δημοτικό θέατρο της Αλεξανδρούπολης.

Η μουσικοχορευτική φιλανθρωπκή βραδιά θα ξεκινήσει στις 8 το βράδυ, τελεί υπό την αιγίδα του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και έχει σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων που θα διατεθούν για την αποκατάσταση του Κέντρου Υγείας Σαμοθράκης. Η μονάδα υγείας του νησιού δέχτηκε ισχυρό πλήγμα από τη θεομηνία της 25ης Σεπτεμβρίου, που κατέστρεψε ολοσχερώς τον ιατρικό εξοπλισμό της, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει προβλήματα στη λειτουργία της και να αδυνατεί να καλύψει τις ανάγκες υγειονομικής κάλυψης των κατοίκων.

Συντονιστές διοργανωτές είναι η Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου και ο Σύλλογος Σαμοθρακιτών Έβρου “Η Νίκη της Σαμοθράκης”, ενώ την πρωτοβουλία υποστηρίζουν, εκτός από τους 70 φορείς, η Μητρόπολη, η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, ο δήμος Αλεξανδρούπολης, το Επιμελητήριο Έβρου, η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης και ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης.

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία