Νεοχώρι: Το τυροκομείο του “Θρακών Αμνός” εγκαινιάζεται την Τετάρτη 15/11

Εγκαινιάζεται την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου, απο τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλη Αποστόλου, το τυροκομείο του κτηνοτροφικού συναιτερισμού “Θρακών Αμνός”, στο Νεοχώρι του δήμου Ορεστιάδας.

Η τελετή των εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί στις 11:30 το πρωί.

Ο Συνεταιρισμός, που ιδρύθηκε το 2012, σημειώνει σταθερά ανοδική πορεία, ενώ σήμερα αριθμεί 180 αιγοπροβατοτρόφους από ολόκληρο τον νομό Έβρου. Εκτός από την εμπορία αιγοπρόβειου γάλακτος, την εκπαίδευση και συμβουλευτική των παραγωγών, τη συμβολαιακή γεωργία και τις συνεργασίες με μεγάλα εκπαιδευτικά ιδρύματα, ο “Θρακών Αμνός” προχωρά πλέον και στη μεταποίηση γάλακτος.

Με την δημιουργία του χώρου επεξεργασίας γάλακτος στο Νεοχώρι, ο Συνεταιρισμός θα έχει τη δυνατότητα να εφοδιάζει και τους ιδιόκτητους Αυτόματους Πωλητές, αρχικά σε Αλεξανδρούπολη και Κομοτηνή, και στη συνέχεια σε περισσότερα σημεία εντός του νομού Έβρου αλλά και σε άλλους νομούς. Παράλληλα, οι νέες εγκαταστάσεις που εγκαινιάζονται την Τετάρτη, θα ανοίξουν τη δραστηριότητά του Συνεταιρισμού στην παραγωγή παραδοσιακών αλλά και καινοτόμων γαλακτοκομικών προϊόντων.

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία