Δραγασάκης, Πολάκης, Κουρουμπλής, Φάμελλος και Φωτάκης θα επισκεφθούν Αλεξανδρούπολη και Σαμοθράκη 

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, θα εγκαινιάσει την Τρίτη 14 Νοεμβρίου, στις 10:30 το πρωί, τον νέο υπερσύγχρονο γραμμικό επιταχυντή στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

“Με την ολοκλήρωση της αδειοδότησης του ψηφιακής τεχνολογίας γραμμικού επιταχυντή η ακτινοθεραπεία στο Π.Γ.Ν.Α. μπαίνει σε νέα εποχή. Οι καρκινοπαθείς αποκτούν ένα νέο υπερόπλο που προσφέρει σημαντικά μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και ασύγκριτα λιγότερες ανεπιθύμητες επιπλοκές”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του νοσοκομείου”. Συμπληρώνει, τέλος, ότι “αυτό έγινε κατορθωτό χάρη στην ευγενή δωρεά του μηχανήματος από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και στην πρόσληψη 3 ακτινοθεραπευτών, 2 τεχνολόγων και 2 ακτινοφυσικών”. Η εκδήλωση των εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί στις 10:30 το πρωί  της Τρίτης στον χώρο της ακτινοθεραπείας.    

Αλεξανδρούπολη και Σαμοθράκη επισκέπτεται ο Παναγιώτης Κουρουμπλής

Στην Αλεξανδρούπολη θα βρεθεί και ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος στις 8 το βράδυ της Δευτέρας (13/11) θα επισκεφθεί τα γραφεία του ΟΛΑ, όπου θα έχει σειρά επαφών και συναντήσεων. Το πρωί της Τρίτης (14/11) θα μεταβεί και στη Σαμοθράκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, τη Σαμοθράκη θα επισκεφθεί την Τετάρτη (15/11) και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, συνοδευόμενος από υπουργούς. 

Συνάντηση Σ. Φάμελλου με τους φορείς διαχείρισης Δέλτα Έβρου και Δάσους Δαδιάς 

Το πρωί της Δευτέρας (13/11) ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, θα έχει συνάντηση, στο Επιμελητήριο Έβρου, με τους εκπροσώπους των Φορέων Διαχείρισης του Δέλτα Έβρου και του Δάσους Δαδιάς. Από τον ίδιο χώρο θα παρουσιάσει το μεσημέρι και τις περιβαλλοντικές δράσεις που ετοίμασε το υπουργείο για τη Σαμοθράκη. 

Στην Ιατρική Σχολή ο αναπληρωτής υπουργός Έρευνας και Καινοτομίας

Την Τρίτη (14/11) θα επισκεφθεί την Αλεξανδρούπολη και ο αναπληρωτής υπουργός Έρευνας και Καινοτομίας, Κώστας Φωτάκης. Ο κ. Φωτάκης θα βρίσκεται στις 2:30 το μεσημέρι στο Εργαστήριο Φαρμακολογίας της Ιατρικής Σχολής. 

Όλες οι επισκέψεις και επαφές πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του περιφερειακού συμβουλίου για την παραγωγική ανασυγκρότηση της ΑΜΘ, που θα πραγματοποιηθεί στις 13 και 14 Νοεμβρίου. Σαμο

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία