Επισκέψεις Β. Αποστόλου,  Α. Χαρίτση στην Ορεστιάδα

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης, αναμένεται να επισκεφθεί το πρωί της Δευτέρας (13/11) το εργοστάσιο ζάχαρης Ορεστιάδας.

Ο κ. Χαρίτσης σχεδιάζει επίσκεψη στο ζαχαρουργείο της πόλης μαζί με στελέχη του διοικητικού συμβουλίου της Ε. Β. Ζ., στο πλαίσιο της παρουσίας του στη Θράκη για το περιφερειακό συνέδριο για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, που θα πραγματοποιηθεί στις 13 και 14 Νοεμβρίου στην Κομοτηνή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του e-vertigo.gr, την Ορεστιάδα σχεδιάζει να επισκεφθεί και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου.

Ο κ. Αποστόλου θα ξεκινήσει τις συναντήσεις του στην πόλη από το Πανεπιστήμιο, όπου θα έχει επαφές με τους εκπροσώπους της Σχολής Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας, και στη συνέχεια θα δει από κοντά τις εγκαταστάσεις του Κέντρου “Δήμητρα” (πρώην ΚΕΓΕ), οι οποίες έχουν παραχωρηθεί από το υπουργείο για τις ανάγκες δημιουργίας εργαστηρίων στο Πανεπιστήμιο. Πιθανότατα θα επισκεφθεί και την έκταση 33, 5 στρεμμάτων του Εθνικού Ιδρύματος Αγροτικής Έρευνας, που επίσης παραχωρήθηκε στο Πανεπιστήμιο από το υπουργείο, με σκοπό να εξυπηρετήσει τις εκπαιδευτικές και ερευνητικές ανάγκες της Σχολής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η επίσκεψη του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης θα ολοκληρωθεί με επίσκεψή του στο τυροκομείο του συνεταιρισμού “Θρακών Αμνός”, στο Νεοχώρι του δήμου Ορεστιάδας. 

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία