Ορεστιάδα: 22χρονος φοιτητής έβαλε τέλος στη ζωή του πηδώντας από το μπαλκόνι του σπιτιού του 

Στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, για τη διενέργεια νεκροψίας, αναμένεται να μεταφερθεί η σορός του 22χρονου φοιτητή από την Καβάλα, που τα ξημερώματα έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού που διέμενε, πολύ κοντά στο Πανεπιστήμιο, στην Ορεστιάδα. 

Ο νεαρός, που ήταν στο 5ο έτος των σπουδών του στο Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης, βρίσκονταν με παρέα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε κεντρικό νυχτερινό μαγαζί διασκέδασης, και για αδιευκρίνιστους λόγους, όταν επέστρεψε στο σπίτι του, έπεσε από το μπαλκόνι του 4ου ορόφου.  

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι φίλοι του τον συνόδευσαν μέχρι το διαμέρισμά του και στη συνέχεια αποχώρησαν, ωστόσο, πριν προλάβουν να απομακρυνθούν από την οικοδομή, έλαβαν ένα μήνυμα από τον 22χρονο, με το οποίο τους ευχαριστούσε για τη φιλία τους και τους αποχαιρετούσε. Ανήσυχοι εκείνοι επέστρεψαν στο διαμέρισμα, έσπασαν την πόρτα για να δουν εάν ο νεαρός ήταν καλά, αλλά εκείνη την ώρα εκείνος ήδη είχε βρεθεί στο κενό. 

Ο 22χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Άμεσα ενημερώθηκαν οι γονείς του, που ήρθαν λίγες ώρες αργότερα από την Καβάλα, για να παραλάβουν τη σορό του παιδιού τους. 

Τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό, διερευνά η Αστυνομία. 

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία