Προετοιμασία της “Εβδομάδας Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας” στην Π. Ε. Έβρου

Ο βασικός άξονας των δράσεων, πάνω στον οποίο σχεδιάζεται η “Εβδομάδα Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας” που θα πραγματοποιηθεί στην περιφερειακή ενότητα Έβρου την άνοιξη του 2018, παρουσιάστηκε στους πολιτιστικούς, αθλητικούς και κοινωνικούς συλλόγους και φορείς του βορείου και νοτίου Έβρου, στη διάρκεια συναντήσεων που έγιναν σε Ορεστιάδα και Αλεξανδρούπολη.

Οι εκπρόσωποι των φορέων κλήθηκαν να καταθέσουν τις προτάσεις τους μέχρι τις 15 Οκτωβρίου, συμβάλλοντας στην επίτευξη του στόχου που έχει τεθεί, για την ενημέρωση των πολιτών σε θέματα πρόληψης και προαγωγής υγείας, κοινωνικής μέριμνας και ΑμεΑ. «Προσδοκούμε στην καθολική συμμετοχή των συλλόγων σας και την ενεργοποίησή σας προκειμένου να συμβάλετε με τις ιδέες και τον εθελοντισμό σας στην επιτυχία των παραπάνω σκοπών”, είπε απευθυνόμενος στους εκπροσώπους των φορέων και των συλλόγων ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Δημήτρης Πέτροβιτς.

Παράλληλα, έγινε ενημέρωση για τη διαδικασία αιτήσεων συνδιοργάνωσης δράσεων με την Περιφέρεια και στον προγραμματισμό τους για το έτος 2018. Οι ενδιαφερόμενοι φορείς μπορούν, σύμφωνα με την παράταση που ανακοινώθηκε, να καταθέσουν έως και τις 10 Οκτωβρίου αναλυτικές προτάσεις (τεχνικά δελτία) στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας (e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τηλέφωνο επικοινωνίας: 2551355329, 2551355325).

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία