Ορεστιάδα: Την Κυριακή 8/10 η συλλογή πλαστικών καπακιών 

Το 2015 ήταν 2 τόνοι. Το 2016 έφτασε τους 3 τόνους και για το 2017 ο στόχος είναι να αυξηθεί κι άλλο το βάρος των πλαστικών καπακιών που θα συγκεντρωθούν την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στην κεντρική πλατεία Ορεστιάδας. 

Για τρίτη χρονιά, η Εθελοντική Ομάδα Γονέων αναλαμβάνει πρωτοβουλία συλλογής των πλαστικών πωμάτων που μάζεψαν πολίτες και φορείς της περιοχής σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, με στόχο την ενίσχυση του Νομαρχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία (Έβρου). 

Τα καπάκια θα παραδίδονται από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα και οι τόνοι που θα συγκεντρωθούν να μεταφερθούν σε εταιρεία ανακύκλωσης που θα τα παραλάβει έναντι οικονομικού ανταλλάγματος, το οποίο θα διατεθεί στον Σύλλογο των ΑμεΑ. 

«Σας περιμένουμε και φέτος, να γίνετε αρωγοί στην προσπάθειά μας να συνδράμουμε τους ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη», αναφέρουν στο κάλεσμά τους οι διοργανωτές, που, έχοντας οδηγό την πολύτιμη εμπειρία των δύο προηγούμενων ετών, αναμένουν να είναι και φέτος μαζική η συμμετοχή του κόσμου στη συγκεκριμένη δράση. 

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία