Αλεξανδρούπολη: 70 αρτοποιεία και 11 βιβλιοπωλεία σε δράσεις του Πολυκοινωνικού

Έντεκα βιβλιοπωλεία της Αλεξανδρούπολης ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Πολυκοινωνικού και συνέδραμαν στην πρωτοβουλία προσφοράς διαφόρων σχολικών ειδών σε μαθητές οικογενειών με σοβαρά οικονοιμκά προβλήματα. 

Για τη συνδρομή τους αυτή, η διοίκηση του Πολυκοινωνικού εκφράζει τις ευχαριστίες της στους ιδιοκτήτες των βιβλιοπωλείων, που έδειξαν “περίσσεια κοινωνική ευαισθησία”. 

Ευχαριστίες εκφράζονται και προς τα 70 περίπου αρτοποιεία- πρατήρια άρτου της Αλεξανδρούπολης, που συμμετέχουν στη δράση “ψωμί σε αναμονή”, μέσω της οποίας εξασφαλίζουν καθημερινά...τον άρτον τον επιούσιο πολλοί πολίτες που επίσης βρίσκονται σε δυσχερή οικονομική θέση. Στη δράση αυτή, πάντως, τον πλέον σημαντικό ρόλο έχουν όλοι εκείνοι που πληρώνουν ένα παραπάνω ψωμί, για εκείνον που θα το αναζητήσει στον φούρνο.

“Η κατάθεση ψυχής όλων, καταδεικνύει περίτρανα ότι με αγάπη και αλληλεγγύη έρχονται κοντά εκείνοι που χρειάζονται βοήθεια με εκείνους που μπορούν και έχουν την καλοσύνη να βοηθήσουν”, σημειώνει στην ευχαριστήρια ανακοίνωσή το το Πολυκοινωνικό. 

Φωτογραφία της ημέρας

Ροή ειδήσεων

Επικοινωνία