Νεοχώρι: Κανένα ίχνος 48 ώρες μετά την εξαφάνιση 52χρονης

Σαράντα οκτώ ώρες κοντεύουν από την ώρα που δηλώθηκε η εξαφάνιση της 52χρονης γυναίκας από το Νεοχώρι του δήμου Ορεστιάδας, η οποία έφυγε με το αυτοκίνητό της από το σπίτι όπου διέμενε με τους ηλικιωμένους γονείς της.

Πέρα από τα σενάρια που από εχθές (21/7) άρχισαν να υφαίνονται στον κλειστό κύκλο του χωριού για τους λόγους που η γυναίκα αποφάσισε να εγκαταλείψει το σπίτι της και για την “τύχη” της, το μόνο βέβαιο είναι ότι οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται και η επίσημη πληροφόρηση είναι φειδωλή, καθώς είναι σε εξέλιξη η αναζήτηση.

Παράλληλα, η εξαφάνιση αποσυνδέεται τελείως από τον θάνατο του 84 ετών περίπου, πατέρα της γυναίκας, τον οποίο βρήκε νεκρό, αργά το βράδυ της Πέμπτης (20/7) η αδερφή της εξαφανισθείσας, η οποία και ενημέρωσε την Αστυνομία για την εξαφάνιση.

Ο ηλικιωμένος απεβίωσε από παθολογικά αίτια, όπως έδειξε και η ιατροδικαστική εξέταση, καθώς εδώ και αρκετούς μήνες η κατάσταση τηςς υγείας του είχε επιβαρυνθεί. Σε ανάλογη κατάσταση είναι και η υγεία της συζύγου του αποβιώσαντος, την οποία επίσης φρόντιζε η 52χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες,τις επόμενες ώρες αναμένεται να εκδοθεί “κοινωνικός συναγερμός” από το omnibus alert, που συγκεντρώνει πληροφορίες πολιτών για τη διερεύνηση περιστατικών εξαφάνισης ενηλίκων (18-60 ετών). 

Φωτογραφία της ημέρας

Ροή ειδήσεων

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία