“Επίθεση" Καΐσα σε Μητσοτάκη: Μιλάς κι εσύ για “καρέκλες”;

Τα πήρε στο... κρανίο ο βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Καΐσας με την επίθεση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, τους οποίους κατηγόρησε ότι ψηφίζουν ό,τι ψηφίζουν για την... καρέκλα!

Η αναφορά στην “καρέκλα” έγινε στη διάρκεια της προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή, σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων, για θέματα οικονομίας.

Σε γραπτή του δήλωση ο κ. Καΐσας αναφέρει πως νιώθει μεγάλο “θυμό και προσβολή” αλλά “το γεγονός ότι τα λόγια αυτά εκτοξεύτηκαν από κάποιον σαν τον κ. Μητσοτάκη, κάνει την προσβολή πολύ μεγαλύτερη”.

Στη δήλωσή του, ο βουλευτής Έβρου, υπενθυμίζει πως ο κ. Μητσοτάκης είναι γόνος της οικογένειας “η οποία συντηρείται πλουσιοπάροχα από τους Έλληνες φορολογούμενους είτε σε πολιτικές είτε σε διευθυντικές θέσεις για περισσότερα από 40 χρόνια. Τον άνθρωπο, ο πατέρας του οποίου ήταν στην «καρέκλα» από το 1946, η αδερφή του επίσης, Βουλευτής, Δήμαρχος, Υπουργός, πολλαπλές οι «καρέκλες» για περισσότερα από 25 χρόνια, ο ανιψιός του επίσης στην καρέκλα του «Περιφερειάρχη» και ο ίδιος φυσικά σε διάφορες «καρέκλες» του Δημόσιου ή ευρύτερου Δημόσιου τομέα, διευθυντικό στέλεχος, Βουλευτής, Υπουργός από την πρώτη κιόλας ημέρα της αποφοίτησής του και αν ψάξουμε και καλύτερα, όλο και σε κάποια «καρέκλα» θα κάθεται και το υπόλοιπο σόι του”.

“Οι ξεκούραστοι και οι ανεπάγγελτοι, όπως είστε και ο ίδιος κ. Μητσοτάκη, δεν δικαιούστε να ομιλείτε για «καρέκλες»”, καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Καΐσας. 

Φωτογραφία της ημέρας

Ροή ειδήσεων

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία