Νέα γραμματεία εκλέγει στις 2/4 το Ν. Τ. Έβρου της ΑΔΕΔΥ

Η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του νομαρχιακού τμήματος Έβρου της ΑΔΕΔΥ θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Απριλίου στις 10 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Έβρου, στην Αλεξανδρούπολη. 

Η συνέλευση θα ανοίξει με την εκλογή προεδρείου για τη Γενική Συνέλευση και στη συνέχεια θα παρουσιαστεί ο απολογισμός της απερχόμενης εκτελεστικής γραμματείας και ο οικονομικός απολογισμός. Θα ακολουθήσουν οι τοποθετήσεις των αντιπροσώπων και η κατάθεση προτάσεων για την επόμενη τριετία και η ψηφοφορία για την ανάδειξη μελών της Εκτελεστικής Γραμματείας και της Εκτελεστικής Επιτροπής. Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει στη 1 το μεσημέρι και θα λήξει στις 7 το απόγευμα. 

Σε ανακοίνωσή της η απερχόμενη Εκτελεστική Γραμματεία (Ε. Γ.) εκφράζει τις ευχαριστίες της γαι τη συνεργασίας που είχε στη διάρκεια της θητείας της με τα Α΄/θμια Σωματεία του νομού, τους εκπροσώπους πολιτικών-επαγγελματικών-παραγωγικών-κοινωνικών-πολιτιστικών φορέων, αλλά και τους εκπροσώπους φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης Α΄& Β΄ βαθμού. 

“Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να ανατρέψουμε πολιτικές που επιβαρύνουν τις ζωές μας, μας υποβαθμίζουν οικονομικά και εξαθλιώνουν κάθε εργασιακή, μισθολογική, ασφαλιστική, συνταξιοδοτική και κοινωνική έννοια”, αναφέρει καταλήγοντας η Ε. Γ. της νομαρχιακής επιτροπής της ΑΔΕΔΥ.

Φωτογραφία της ημέρας

Ροή ειδήσεων

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία