10.580 ευρώ συγκεντρώθηκαν στον “Μαραθώνιο Ζωής” για τον 15χρονο Γιάννη

«Σας ευχαριστώ όλους» ήταν τα λόγια που κατόρθωσε να ψελλίσει ο 15χρονος Γιάννης, συναισθηματικά φορτισμένος, όταν τηλεφωνικά του ανακοινώθηκε ότι από τον “Μαραθώνιο Ζωής” που διοργανώθηκε για εκείνον, συγκεντρώθηκαν 10.518 ευρώ. 

Η πρωτοβουλία της Ένωσης Πολιτιστικών Φορέων Έβρου, στην οποία ανταποκρίθηκαν 53 σύλλογοι της περιοχής Αλεξανδρούπολης, προσέλκυσε εκατοντάδες πολίτες που κυριολεκτικά κατέκλυσαν το δημοτικό θέατρο, όχι μόνο στην κεντρική του αίθουσα αλλά και στο θεωρείο και στο φουαγιέ, μέχρι και στο πεζοδρόμιο. 

Τρεις φορές «ανακυκλώθηκε» το κοινό της αίθουσας. Υπολογίζεται ότι πάνω από 3.000 άτομα πέρασαν το βράδυ της 17ης Νοεμβρίου από το δημοτικό θέατρο για να συνδράμουν την Πρωτοβουλία Αγάπης, η οποία είχε σκοπό την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του Γιάννη, για τα έξοδα της πεντάμηνης περιόδου έως την ολοκλήρωση της μεταμόσχευσης.

Τα χρήματα παραδόθηκαν στη θεία του, που ήταν παρούσα σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης ως εκπρόσωπος της οικογένειας. 

Η ΕΠΟΦΕ εκφράζει τις ευχαριστίες της στην οικογένεια του 15χρονου, που επέτρεψε τη διοργάνωση του “Μαραθωνίου Ζωής”, τους περισσότερους από 3.000 πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, τους συλλόγους που συμμετείχαν στη φιλανθρωπική εκδήλωση, τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης που πρόβαλαν τον Μαραθώνιο, όλους εκείνους που κοινοποίησαν την πρωτοβουλία μέσω διαδικτύου και όσους επαγγελματίες κάλυψαν με τα μέσα που διέθεσαν τις ανάγκες της εκδήλωσης. 

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία