«Άμεση καταγραφή και εκτίμηση ζημιών, αλλά και πλήρη αποζημίωση πρέπει να απαιτήσουν οι κάτοικοι του Έβρου», υποστήριξαν εχθές, στη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησαν την Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2014, στην Αλεξανδρούπολη, τα μέλη της αντιπροσωπείας της Τομεακής Επιτροπής Έβρου του ΚΚΕ, που εχθές πραγματοποίησαν περιοδεία στα πλημμυρισμένα χωριά του νομού.

«Μπροστά στις επικείμενες εκλογές, ασχέτως του χρόνου διεξαγωγής τους, καλούμε τον λαό να βγάλει τα συμπεράσματά του» , ανέφεραν οι εκπρόσωποι της κομματικής επιτροπής, τονίζοντας πως «είναι ανάγκη να υπάρξει ένα ισχυρό λαϊκό κίνημα, μία ισχυρή λαϊκή συμμαχία, ένα ισχυρό ΚΚΕ, που αποτελεί τον πραγματικό και μοναδικό αντίπαλο στα μονοπώλια και στην Ε. Ε. των μνημονίων διαρκείας». 

Ερώτηση Κωνσταντινίδη- Γερασιμίδου για τις πλημμύρες στον Έβρο

Ερώτηση προς τους υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Υποδομών-Μεταφορών και Δικτύων, για το θέμα των πλημμυρών στο Έβρο, κατέθεσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ, Θεοδόσης Κωνσταντινίδης και Ελένη Γερασιμίδου. «Παρά το γεγονός ότι το φαινόμενο επαναλαμβάνεται τα τελευταία χρόνια με μεγαλύτερη συχνότητα, δυστυχώς δεν διατίθενται, ούτε από τη σημερινή, ούτε από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, οι απαραίτητοι πόροι για το σχεδιασμό και την κατασκευή των αναγκαίων αντιπλημμυρικών έργων», επισημαίνουν οι δύο βουλευτές και ερωτούν τους συναρμόδιους υπουργούς με ποια μέτρα σκοπεύουν να αποκαταστήσουν τις καταστροφές, να αποζημιώσουν όσους επλήγησαν και εάν θα εγκρίνουν τα κονδύλια για την κατασκευή έργων υποδομής που θα αποτρέψουν την επανάληψη των πλημμυρικών φαινομένων.

 

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία