Τρεις νεαροί Έλληνες συνελήφθησαν εχθές το βράδυ (Τρίτη 25/11/14) για τις περίπου 30 διαρρήξεις και κλοπές σε εξοχικές κατοικίες της περιοχής Δικέλλων-Μάκρης του δήμου Αλεξανδρούπολης.


Σύμφωνα με την αστυνομία, οι τρεις δράστες, ο ένας εκ των οποίων ανήλικος, ηλικίας 16 ετών, είχαν «ανοίξει» περισσότερα από τριάντα σπίτια στη συγκεκριμένη παραθεριστική περιοχή. 
Λεία τους ήταν κάποιες τηλεοράσεις και ηλεκτρονικοί υπολογιστές, μικρά χρηματικά ποσά και εργαλεία κήπου, ωστόσο το ύψος των ζημιών που προκάλεσαν στην προσπάθειά τους να παραβιάσουν τις εισόδους ήταν πολύ μεγαλύτερο από την αξία των κλοπιμαίων.
Οι δράστες «χτύπησαν» κυρίως σε εξοχικές κατοικίες που στην πλειοψηφία τους χρησιμοποιούνται μόνο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.
 Οι ιδιοκτήτες των σπιτιών, πολλοί εκ των οποίων είναι κάτοικοι άλλων πόλεων του Έβρου, ειδοποιήθηκαν από τους ελάχιστους μόνιμους κατοίκους της συγκεκριμένης περιοχής, που διαπίστωσαν ότι είχαν παραβιαστεί είσοδοι και παράθυρα. 
Ορισμένα από τα κλοπιμαία βρέθηκαν στο σπίτι του ενός εκ των συλληφθέντων και θα αποδοθούν στους κατόχους τους. Οι τρεις νεαροί οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα.  

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία