Σύσκεψη στην Ορεστιάδα για τη διαχείριση απορριμμάτων και τον ρόλο των ΟΤΑ

Στη Νέα Ορεστιάδα θα βρεθεί την Κυριακή 17 Ιανουαρίου, στις 10.30 το πρωί, ο γενικός γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του υπουργείου Εσωτερικών, Ευάγγελος Καπετάνιος, μετά από πρόσκληση που του απηύθυνε ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης.

Ο κ. Καπετάνιος θα συμμετάσχει σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Ορεστιάδας, στη διάρκεια της οποίας αναμένεται να αναφερθεί στον ρόλο που καλούνται να παίξουν οι Ο. Τ. Α. στη διαχείριση των απορριμμάτων, απαντώντας παράλληλα και στους προβληματισμούς που θεωρείται βέβαιο ότι θα του θέσουν οι συμμετέχοντες στη σύσκεψη.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Ορεστιάδας (12/1/16), ο κ. Μαυρίδης κάλεσε τους συμβούλους και τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων να παρακολουθήσουν τη σύσκεψη της Κυριακής, σημειώνοντας ότι θα είναι μία καλή ευκαιρία να συζητηθούν και να απαντηθούν σημαντικά ερωτήματα που εξακολουθούν να προκαλούν σύγχυση στους δήμους, τόσο στους σχεδιασμούς τους όσο και στην υλοποίηση των υποχρεώσεών τους για την ορθή διαχείριση των απορριμμάτων.

Ο κ. Καπετάνιος θα βρίσκεται στον Έβρο ήδη από την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου, για το συνέδριο με θέμα τη διαχείριση των αστικών στερεών αποβλήτων, που διοργανώνει η ΚΕΔΕ στην Αλεξανδρούπολη στις 15 και 16 Ιανουαρίου.

Το Σάββατο (16/1/16), μάλιστα, ο γ. γ. θα μιλήσει στις 10 το πρωί για τη διαχείριση των απορριμμάτων, τον ρόλο των ΟΤΑ, τα προβλήματα, τις προκλήσεις και τις λύσεις που προτείνονται. 

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία