“Στάσεις” σε όλους τους δήμους περιλαμβάνει η επίσκεψη Τσιρώνη στον Έβρο

Δεν θα περιοριστεί στην Ορεστιάδα η επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος, Γιάννη Τσιρώνη, που αναμένεται να επισκεφθεί τον Έβρο τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου μαζί με τον υφυπουργό Επικρατείας, Τέρενς Κουίκ.

Ο κ. Τσιρώνης θα περιοδεύσει σε όλους του δήμους του νομού, όπου θα έχει συναντήσεις με τους δημάρχους και τοπικούς φορείς για θέματα της αρμοδιότητάς του. Μετά την άφιξη των δύο υπουργών, γύρω στις 8 το πρωί, στο αεροδρόμιο "Δημόκριτος" της Αλεξανδρούπολης, όπου θα τους υποδεχθεί ο περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης, θα αναχωρήσουν για τα Πετρωτά του δήμου Ορεστιάδας, περιοχή όπου έχουν εντοπιστεί εκμεταλλεύσιμα κοιτάσματα ζεολίθου. Στη συνέχεια, στις 11.30 το πρωί, στη Ν. Ορεστιάδα θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη και ενημέρωση για το θέμα του ζεόλιθου, παρότι το συγκεκριμένο αντικείμενο δεν ανήκει στις αρμοδιότητές του κ. Τσιρώνη, αλλά σε αυτές του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνου Σκουρλέτη. Στις 13.30 μ.μ οι δύο υπουργοί θα έχουν συνάντηση εργασίας, στο Διδυμότειχο, με τον δήμαρχο Παρασκευά Πατσουρίδη και στις 3 μ.μ στο Σουφλί, με τον δήμαρχο Ευάγγελο Πουλιλιό. Το πρόγραμμα της περιοδείας θα ολοκληρωθεί στις 6 το απόγευμα, με αντίστοιχη συνάντηση εργασίας, στο δημαρχείο Αλεξανδρούπολης, με τον δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη.

Το βέβαιο είναι ότι από τις συζητήσεις που θα έχει ο κ. Τσιρώνης κατά την περιοδεία του στον Έβρο, δεν θα απουσιάσουν οι αναφορές στο μέγα θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, δεδομένου ότι είναι σε εξέλιξη οι ενέργειες προσαρμογής των Ο. Τ. Α. στο νέο Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων.    

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία