Στη Στέρνα η Ο. Α. Σ. Έβρου «Η Ενότητα»

Συνάντηση ενημέρωσης με τους αγρότες της Στέρνας θα έχουν αύριο (27/11) τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Έβρου «Η Ενότητα», που περιοδεύουν στα χωριά στο πλαίσιο προετοιμασίας των κινητοποιήσεων του Δεκεμβρίου. 

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο κεντρικό καφενείο της Στέρνας στις 7 το απόγευμα και το μήνυμα της Ομοσπονδίας είναι ότι «οι αγρότες πρέπει να γνωρίζουν τα μέτρα που προβλέπονται από τη νέα ΚΑΠ 2015-2020 και από το 3ο μνημόνιο, τα οποία  ξεκληρίζουν από το χωράφι τη μικρομεσαία αγροτιά». 

Σημειώνεται ότι στη σύσκεψη αγροτών νοτίου Έβρου, που προκάλεσε η «Ενότητα» την Τρίτη 24 Νοεμβρίου στην Άνθεια του δήμου Αλεξανδρούπολης, έγινε αποδεκτό από τους συμμετέχοντες το διεκδικητικό πλαίσιο των αιτημάτων που «κατεβάζει» προς έγκριση από τον αγροτικό κόσμο του νομού η Ομοσπονδία, ενώ καταγράφηκε και η θετική ανταπόκριση των αγροτών να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις που προγραμματίζονται για τον Δεκέμβριο. Υπενθυμίζεται ότι θετική ήταν η στάση των αγροτών και στις άλλες δύο συσκέψεις που έγιναν στη διάρκεια του μήνα, στην Ορεστιάδα και στο Σουφλί.  

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία