Μετά από 3 χρόνια δημοπρατείται το αναψυκτήριο των Καστανεών

Μετά από 3 χρόνια που… «το’ φαγε» η κλεισούρα, οι πλημμύρες και η εγκατάλειψη ενός χώρου που προσέλκυε το ενδιαφέρον ντόπιων και επισκεπτών, το αναψυκτήριο στις όχθες του ποταμού Άρδα, στις Καστανιές, ετοιμάζεται να ξανανοίξει.

Το αναψυκτήριο θα δημοπρατηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα, όπως αποφάσισε ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο Ορεστιάδας, στη συνεδρίαση της Τρίτης 2 Ιουνίου 2015, όχι χωρίς ενστάσεις και παρατηρήσεις. Το «ομόφωνο» της απόφασης ήταν χαριστικό καθώς δεν ήταν λίγες οι επιφυλάξεις που εκφράστηκαν για τις δικαστικές εκκρεμότητες που υπάρχουν, λόγω της δικαστικής διαμάχης που συνεχίζεται μεταξύ του δήμου Ορεστιάδας και του τελευταίου διαχειριστή – ενοικιαστή του αναψυκτηρίου ενώ οι σύμβουλοι της μειοψηφίας ζήτησαν διαβεβαιώσεις για την τακτοποίηση των «αυθαίρετων εγκαταστάσεων» (με το σχετικό νόμο). Ας είναι καλά η «ομόφωνη άποψη» και η «κοινή παραδοχή» πως το κλείσιμο του αναψυκτηρίου στέρησε από τους, πολλούς, επισκέπτες ένα «οργανωμένο» χώρο αναψυχής αλλά και έσοδα από το δήμο καθώς το «ενοίκιο», ήταν,… καραβίσιο!

Από τη συζήτηση δεν έλειψαν οι μουσικές διαφωνίες για… Πάριο, Νταλάρα ή Αλεξίου, την εξασφαλισμένη ποιότητα «πιάτων» και ποτών που θα σερβίρονται…

Η προκήρυξη διενέργειας της δημοπρασίας αναμένεται άμεσα. 

Ομόφωνα πέρασε από το δημοτικό συμβούλιο και η διενέργεια νέας δημοπρασίας για το αναψυκτήριο της Οινόης, λόγω παραίτησης του διαχειριστή του.

Φωτογραφία της ημέρας

Ροή ειδήσεων

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία