Σε “ξεσηκωμό για την ανάκληση της απόφασης του Υπουργείου Ενέργειας και Περιβάλλοντος και την ματαίωση της λεηλασίας του ζεόλιθου της περιοχής μας” καλεί η Τοπική Επιτροπή Έβρου του ΚΚΕ.

Add a comment

Με καλλιτεχνικές παρεμβάσεις συμμετέχουν στην ανακαίνιση του Κέντρου Υγείας Ορεστιάδας οι εθελοντές της Ομάδας Γονέων.

Add a comment

Μέχρι τη Δευτέρα 8 Μαΐου θα γίνονται δεκτά τα δικαιολογητικά για τη συμμετοχή όσων ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις εξετάσεις απόκτησης πτυχίου ραδιοερασιτέχνη (Α' περιόδου 2017), που θα διεξαχθούν στις 15 Μαΐου σε Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα. 

Add a comment

Η εταιρεία που ξεκίνησε την εξόρυξη και μεταφορά του ζεόλιθου στις εγκαταστάσεις της στην Άσσηρο Θεσσαλονίκης, δίνει τις δικές της εξηγήσεις για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών και για το οριστικό τέλος διαπραγμάτευσης με τους κατοίκους των Πετρωτών.

Add a comment

Σε σταδιακή αλλαγή του χρώματος των TAXI που έχουν έδρα την Ορεστιάδα θα προχωρήσουν οι ιδιοκτήτες τους, καθώς επικυρώθηκε από το δημοτικό συμβούλιο (19/4) η απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, που ενέκρινε την πρόταση του Σωματείου Ιδιοκτητών ΤΑΧΙ Ορεστιάδας για τη συγκεκριμένη αλλαγή. 

Add a comment

Στην “Εαρινή Σύνοδο” του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας και στον χαρακτηρισμό της ως “ορόσημο”, από την πλευρά της κυβέρνησης, για την ολοκλήρωση της 2ης αξιολόγησης και του ελληνικού χρέους, αναφέρεται σε ανακοίνωσή της η Τοπική Επιτροπή Έβρου του ΚΚΕ.

Add a comment

Σε αναζήτηση των δύο δραστών που το απόγευμα της ημέρας του Πάσχα (16/4) μπήκαν στο σπίτι 82χρονης, στη Νέα Ορεστιάδα, και τη λήστεψαν, παίρνοντας από το πορτοφόλι της 100 ευρώ και έγγραφα, βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές.

Add a comment

Το αίτημα των παραγωγικών φορέων και της τοπικής κοινωνίας για ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών φυσικών και νομικών προσώπων που δημιουργήθηκαν λόγω των δυσμενών καιρικών φαινομένων του περασμένου Ιανουαρίου, μεταφέρει η βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ, Νατάσα Γκαρά, με επιστολή της προς την υφυπουργό Οικονομικών και τον διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Εσόδων.

Add a comment

Οριστική φαίνεται να είναι η ρήξη μεταξύ των κατοίκων των Πετρωτών και της εταιρείας «Όλυμπος Α. Ε.», καθώς δε βρέθηκε κοινός τόπος ούτε στη χθεσινή συνάντηση που είχαν οι δύο πλευρές, στο γραφείο το δημάρχου Ορεστιάδας, για το θέμα του ζεόλιθου. 

Add a comment

Από τις 18 Απριλίου θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στους δήμους της μόνιμης κατοικίας τους για την υποβολή αιτήματος πιστοποίησής τους ως δικαιούχων του προγράμματος επιδοτούμενης δορυφορικής πρόσβασης στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης.

Add a comment

Η τελική παρουσίαση του έργου “υλοποίησης έργων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας για τη στήριξη κοινωνικά ευαίσθητων ομάδων και τη βιωματική περιβαλλοντική εκπαίδευση στον δήμο Αλεξανδρούπολης”, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου. 

Add a comment

Το πρόγραμμα καταπολέμησης των κουνουπιών βρίσκεται ήδη στη 2η εβδομάδα υλοποίησης, με τα επτά συνεργεία που κινούνται καθημερινά στην περιφερειακή ενότητα Έβρου να κάνουν δειγματοληψίες και ψεκασμούς σε αγροτικό, αστικό και περιαστικό περιβάλλον των οικισμών όλων των δήμων. 

Add a comment

Την ανάκληση της απόφασης παραχώρησης χώρου στα παλαιά δικαστήρια για τη στέγαση του ΙΚΑ, θα εισηγηθεί σε επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο δήμαρχος Ορεστιάδας, Βασίλης Μαυρίδης. 

Add a comment

Περίοδος απαγόρευσης της αλιείας στους ποταμούς Έβρο, Άρδα και Ερυθροπόταμο αλλά και στις τεχνητές λίμνες, τα ρέοντα ύδατα και κάθε υδάτινο σχηματισμό του νομού ξεκινά από το Σάββατο 15 Απριλίου.

Add a comment

Μέχρι και τις 18 Απριλίου θα υποβάλλονται οι αιτήσεις για τις πέντε θέσεις φυλάκων (Δ. Ε.) που προκήρυξε η Εφορεία Αρχαιοτήτων Έβρου για το Βυζαντινό Μουσείο Διδυμοτείχου και τον αρχαιολογικό χώρο της Σαμοθράκης. 

Add a comment

Χωρίς αποτέλεσμα και σε κλίμα έντασης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η συνάντηση που ζήτησε να έχει με τους εκπροσώπους των κατοίκων των Πετρωτών, παρουσία του δημάρχου Ορεστιάδας, ο πρόεδρος της «Όλυμπος Α. Ε.» Γιώργος Γεωργιάδης, για το θέμα του ζεόλιθου. 

Add a comment

Πριν έναν χρόνο ακριβώς ξεκινούσαν οι εργασίες απομάκρυνσης της παλιάς και κατεστραμμένης παιδικής χαράς του άλσους Αδριανουπόλεως (πευκώνα) και η αντικατάστασή τους από τα καινούρια, πιστοποιημένα παιχνίδια.

Add a comment

Την έντονη διαμαρτυρία της για την ίδρυση από την “Εγνατία Α. Ε.” τεσσάρων νέων σταθμών μετωπικών διοδίων, μεταξύ των οποίων και αυτού στη Μέστη, εκφράζει σε ψήφισμά της η περιφερειακή συντονιστική επιτροπή ΑΜΘ του ΣΥΡΙΖΑ. 

Add a comment

Ροή ειδήσεων

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία