Έως τις 23 Μαΐου οι εγγραφές στον “Δρόμο Ειρήνης” για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς 

Συνεχίζονται για μία εβδομάδα ακόμα, μέχρι την Τετάρτη 23 Μαΐου, οι εγγραφές στον “Δρόμο Ειρήνης”, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 27/5 στην Ορεστιάδα με σκοπό να αποσταλεί προς κάθε κατεύθυνση ένα ισχυρό μήνυμα συμπαράστασης στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς. 

Διοργανωτής φορέας ο δήμος Ορεστιάδας, που απευθύνει κάλεσμα σε Έλληνες και ξένους δρομείς μεγάλων αποστάσεων να δώσουν το “παρών” και να γίνουν οι “αγγελιοφόροι” του μηνύματος τρέχοντας στον “Δρόμο της Ειρήνης”. 

“Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάποιες δεκάδες ή εκατοντάδες σύγχρονοι ημεροδρόμοι θα γράψουν ιστορία τρέχοντας τον δρόμο της «Ειρήνης» και συμπαράστασης, όχι για να πάρουν τη νίκη από τους συναθλητές τους, αλλά για να μεταφέρουν το μήνυμα στα αδέλφια τους ότι δεν τους ξεχάσανε και συμπάσχουν μαζί τους, να επικοινωνήσουν σε όλο τον κόσμο το γεγονός της κράτησης πλέον των εβδομήντα ημερών δύο νέων ανθρώπων”, αναφέρει συγκεκριμένα στο κάλεσμά του ο δήμος Ορεστιάδας.   

Ο δρόμος θα έχει δύο παράλληλες διαδρομές:

α) Των 36 χλμ. με αφετηρία την Κεντρική Πλατεία Ορεστιάδας έως το Τελωνείο Καστανεών και επιστροφή 

β) Των 18 χλμ. με αφετηρία το Τελωνείο Καστανεών και τερματισμό στην Κεντρική Πλατεία Ορεστιάδας.  Ανά 5 χλμ. θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας. 

Ώρα έναρξης των 36 χλμ. στις 8.00 το πρωί από την Κεντρική Πλατεία Ορεστιάδας και στις 10.30 θα ξεκινήσουν όλοι μαζί οι δρομείς από το Τελωνείο Καστανέων προς την Κεντρική Πλατεία Ορεστιάδας.

Αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο γραφείο Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Ορεστιάδας στο ισόγειο του Δημαρχείου έως και 23 Μάϊου 2018, χωρίς να υπάρχει περιορισμός στην ηλικία και χωρίς οικονομική συμμετοχή. Πληροφορίες στο τηλ. 2552350334.

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία