Τη βασιλόπιτά της έκοψε η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου  

Στην προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, Χριστίνα Μαυράκη, “έπεσε” το φλουρί της βασιλόπιτας που έκοψε το πρωί της Τρίτης (02/01) ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Δημήτρης Πέτροβιτς, στο Νομαρχείο, στην Αλεξανδρούπολη.

Στη διάρκεια της τελετής τιμήθηκε ο υπάλληλος του τμήματος Πολιτικής Προστασίας Έβρου, Χρήστος Παπαποστόλου, που κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του το 2017 εν ώρα καθήκοντος. «Στο πρόσωπο του κ. Παπαποστόλου τιμώ και τα άλλα δύο στελέχη του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Έβρου, Γιώργο Παντίρη και Γιώργο Λαυκίδη, καθώς και όλα τα μέλη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας, που θέτουν εαυτούς στην πρώτη γραμμή για την ασφάλεια των Εβριτών», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πέτροβιτς. 

Ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου εξέφρασε επίσης τις ευχές του για “την ευημερία και την ανάπτυξη του τόπου. 

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Βουλευτής Έβρου Δημήτριος Ρίζος, η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Ελένη Δημούδη, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Έβρου Κωνσταντίνος Εξακουστός, ο Διοικητής της XII Μεραρχίας, Υποστράτηγος, Δημήτριος Κούκκος, ο Λιμενάρχης Αλεξανδρούπολης, Αντιπλοίαρχος, Ευστράτιος Ψύρρας, ο Υποδιευθυντής της  Διεύθυνσης Αστυνομίας Παναγιώτης Καρτάλης, η Υποδιοικήτρια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μαρία Δερμενοπούλου, ο Διευθυντής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Έβρου Δημήτριος Αδαμίδης, εκπρόσωποι τοπικών φορέων, διευθυντές υπηρεσιών κ.α. 

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία