Λαϊκή Συσπείρωση για απεντάξεις: “να βρουν τον τρόπο να εκτελέσουν τα έργα...”

Σχόλιο για την απένταξη των πέντε έργων του δήμου Ορεστιάδας από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης, εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση, καλώντας τη δημοτική αρχή να συνεργαστεί με το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και να βρει τρόπο να δρομολογήσει τα “χαμένα” έργα. 

“Η απόφαση της πλειοψηφούσας παράταξης στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ορεστιάδας να ακυρώσει 5 έργα ύψους 3.058.683 εκ. ευρώ, έργα αναγκαία που θα εκσυγχρόνιζαν και θα βελτίωναν την άρδευση χιλιάδων στρεμμάτων, ήταν ένα πλήγμα για την περιοχή μας.

Ευθύνες υπάρχουν στις Δημοτικές αρχές (πρώην και νυν) που διαχειρίστηκαν την εκτέλεσή αυτών των έργων και στις γραφειοκρατικές διαδικασίες που ορίζει το υπουργείο . Όμως είναι πέρα για πέρα παράλογο, έργα απόλυτα αναγκαία, να ακυρώνονται με δικαιολογία τις ημερομηνίες και τις διαδικασίες.

Το κύριο σήμερα είναι το υπουργείο Αγροτικής ανάπτυξης σε συνεργασία με το Δήμο , αφού κρίνουν ότι τα έργα είναι απόλυτα αναγκαία, άμεσα να βρουν τον τρόπο να δρομολογήσουν την εκτέλεσή τους”.  

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία