Υπηρεσία “έξυπνης πόλης” το ClicknSpot που ενεργοποίησε ο δήμος Αλεξανδρούπολης 

Την εφαρμογή «ClicknSpot» ενεργοποίησε ο δήμος Αλεξανδρούπολης, με στόχο να καταστήσει αμεσότερη την επικοινωνία του με τους δημότες και να βελτιώσει την καθημερινότητα, μέσω της χρήσης της νέας τεχνολογίας και των δυνατοτήτων του κινητού τηλεφώνου. 

Η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στους δημότες να ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο για δράσεις του δήμου, ενώ, παράλληλα, μπορούν να αναφέρουν στη διαχειριστική πλατφόρμα του συστήματος τα αιτήματα ή τα προβλήματα της γειτονιάς τους, ακόμα και συμβάντα εντός του δήμου. 

Οι αναφορές καταχωρούνται στην πλατφόρμα και στη συνέχεια ο δήμος ενημέρωνει τον δημότη για την εξέλιξη του θέματός του μέσω του κινητού του τηλεφώνου. 

Για τη χρήση των υπηρεσιών της εφαρμογής ClicknSpot, οι πολίτες θα πρέπει να συνδεθούν με την πλατφόρμα (https://clicknspot.com), δηλώνοντας μόνο έναν λογαριασμό email.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη και σε Android και διατίθεται δωρεάν από το Play Store της Google (https://play.google.com/store/apps/details? ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμη και στο App Store.

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία