“Ορκίστηκε” ο Αγγελακούδης στη θέση Παντσίδη, στο πλαίσιο της “εναλλαγής”

Με την “ορκωμοσία” του Ηλία Αγγελακούδη, ως δημοτικού συμβούλου, που έγινε στις 11 σήμερα το πρωί (21/4) ολοκληρώθηκε η διαδικασία “εναλλαγής” της δημοτικής παράταξης “Είναι στο χέρι μας”, που πλέον έχει “νέα σύνθεση” στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου Ορεστιάδας.

Ο Ηλίας Αγγελακούδης πήρε τη θέση του, μέχρι πρότινος, επικεφαλής της παράταξης Βαλάντη Παντσίδη, στο πλαίσιο της “εναλλαγής” που προέβλεπε η ιδρυτική διακήρυξη της Αυτόνομης Κίνησης Πολιτών και σε υλοποίηση της απόφασης της γενικής συνέλευσης που είχε ληφθεί στις 6 Μαρτίου 2017. Παράλληλα, ο νέος δημοτικός σύμβουλος, αναλαμβάνει και επικεφαλής της παράταξης στο δημοτικό συμβούλιο ενώ ενισχύεται η αμεσοδημοκρατική λειτουργία της Κίνησης και γίνεται πράξη η σχετική πρόβλεψη της ιδρυτικής διακήρυξης των εκλεγμένων μελών της, μακριά από λογικές ανάθεσης και προσωποκεντρισμού.

Να σημειωθεί ότι η πρώτη “εναλλαγή” δημοτικού συμβούλου της Κίνησης ήταν αυτή του Θεόφιλου Μελά, τη θέση του οποίου πήρε ο Δημήτρης Τσάμογλου, τον Σεπτέμβριο του 2016. 

Φωτογραφία της ημέρας

Ροή ειδήσεων

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία