Αλεξανδρούπολη: Προετοιμασία ενόψει καλοκαιρινής τουρισιτκής περιόδου

Τη σύσταση 9μελούς επιτροπής διαβούλευσης του κλάδου καταστηματαρχών σίτισης και εστίασης προτείνει στους επαγγελματίες ο δήμαρχος Αλεξανδρούοπλης εν όψει της επικείμενης καλοκαιρινής-τουριστικής περιόδου. 

Η επιτροπή προτείνεται να συμμετέχει στις μηνιαίες συνεδριάσεις που προτίθεται να θεσμοθετήσει η δημοτική αρχή, με στόχο την αποτελεσματική  συνεργασία των δύο πλευρών και τη μεγιστοποίηση των οφελών για τον κλάδο και, κατ' επέκταση, για το σύνολο της τοπικής κοινωνίας. 

Η πρόταση θα εξεταστεί διεξοδικά την Παρασκευή 21 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Αλεξανδρούπολης, σε ανοιχτή συνάντηση που προκαλεί ο κ. Λαμπάκης. 

Όπως ο ίδιος αναφέρει στο κάλεσμά του προς τους επαγγελματίες του χώρου εστίασης και σίτισης “είναι κοινή η αγωνία να εκπληρωθούν οι προσδοκίες από τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο”. Ο κ. Λαμπάκης εξηγεί επίσης ότι “ο ρόλος της επιτροπής θα είναι συμβουλευτικός, καθώς και η υποβολή προτάσεων προς τη Δημοτική Αρχή, που αφορούν θέματα λειτουργίας των καταστημάτων και την εύρυθμη λειτουργία  της αγοράς”. 

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία