Δύο ημέρες πριν γίνει πεθερός, είπε και επίσημα "αντίο" στο δημοτικό συμβούλιο Ορεστιάδας ο Θεόφιλος Μελάς της παράταξης "Είναι στο χέρι μας".

Στη συνεδρίαση της Παρασκευής (23/9) ανακοίνωσε στο Σώμα αυτό που πριν από λίγες ημέρες είχε δρομολογηθεί στη συνέλευση της παράταξης: Η παραίτησή του από τη θέση του δημοτικού συμβούλου και η αντικατάστασή του από τον πρώτο αναπληρωματικό, Δημήτρη Τσάμογλου.

Η εναλλαγή προσώπων στη διάρκεια της πενταετούς δημοτικής περιόδου, "για να δοκιμαστούν και να αποκτήσουν εμπειρία στο δημοτικό συμβούλιο και άλλα πρόσωπα", περιλαμβάνονταν στα σημεία της ιδρυτικής διακήρυξης του συνδυασμού και υλοποιείται "βαδίζοντας" στον 3ο χρόνο παρουσίας της παράταξης στο συμβούλιο.

Παράπονο δεν πρέπει να έχει πάντως ο Θεόφιλος Μελάς, αφού η επίσημη ανακοίνωση αποχώρησής του από το "πέταλο" του δημοτικού συμβουλίου συνοδεύτηκε από πολλές καλές κουβέντες που διαπαραταξικά ειπώθηκαν για τη διάθεση προσφοράς, συνεργασίας, το ήθος και την ευγένειά του. Προτάθηκε επίσης, από τον αντιδήμαρχο καθαριότητας, Γιάννη Παπαϊωάννου να δοθεί το όνομα του πατέρα του Θεόφιλου Μελά, Εμμανουήλ, σε ένα δρόμο ή πλατεία των Ριζίων καθώς, ως ιατρός, πρόσφερε τις υπηρεσίες του στην περιοχή σε "πέτρινα χρόνια", όπως χαρακτηριστικά είπε.  

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία