Στον Ο. Λ. Α. η ΑΝΑ.Σ.Α.

Με τη νέα διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης συναντήθηκε ο επικεφαλής και στελέχη της δημοτικής παράταξης “ΑΝΑ.Σ.Α.”. 

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν για την πολυπόθητη ανάπτυξη του λιμένα προς όφελος της τοπικής κοινωνίας, αναφέρθηκε και το αίτημα για την οριστική παραχώρηση του δυτικού τμήματος της χερσαίας ζώνης στον Δήμο της Αλεξανδρούπολης.

ηΑπό τα μέσα Ιουλίου του 2015 η δημοτική παράταξη "ΑΝΑ.Σ.Α." με ανακοίνωσή της, ενημέρωσε τους δημότες αναδεικνύοντας το μεγάλο θέμα του παραλιακού μετώπου της Αλεξανδρούπολης κάτω από τον Φάρο (δυτική χερσαία ζώνη του λιμένα) θέτοντας ερωτήματα προς την σημερινή δημοτική αρχή σχετικά με τη διεκδίκηση αυτού του χώρου από τον Ο.Λ.Α. (Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης Α.Ε.) και το ΤΑΙΠΕΔ.

Σύμφωνα με την παράταξη “ΑΝΑ.Σ.Α.”, “η δυνατότητα αυτή μπορεί έστω και καθυστερημένα να επιτευχθεί μέσω της τροποποίησης/ αποχαρακτηρισμού της δυτικής χερσαίας ζώνης του λιμένα”, η οποία, όπως αναφέρθηκε στον νέο πρόεδρο του Ο. Λ. Α.,  “είναι η μόνη ενδεδειγμένη λύση, επισημαίνοντας και το αντίστοιχο παράδειγμα της Καλαμάτας”.

Μαρίνα τουριστικών σκαφών, υδατοδρόμια και τουρισμός κρουαζιέρας ήταν επίσης στην ατζέντα της συζήτησης, “θέματα για τα οποία χρειάζονται συγκεκριμένες δράσεις και φυσικά η άριστη συνεργασία με τον Δήμο”, επεσήμανε ο επικεφαλής της παράταξης, Παύλος Μιχαηλίδης. Οι εκπρόσωποι της παράταξης συνεχίζουν τις συναντήσεις και τις επαφές με τους φορείς, τους συλλόγους και τους κατοίκους του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία