Σχόλιο για την απένταξη των πέντε έργων του δήμου Ορεστιάδας από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης, εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση, καλώντας τη δημοτική αρχή να συνεργαστεί με το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και να βρει τρόπο να δρομολογήσει τα “χαμένα” έργα. 

Add a comment

Στο θέμα της απένταξης των 5 έργων του δήμου Ορεστιάδας που είχαν ενταχθεί στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013, το οποίο συζητήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο της Τρίτης (21/11/17), αναφέρεται η δημοτική παράταξη “Είναι στο χέρι μας” κάνοντας λόγο για “εκκωφαντική ανεπάρκεια της δημοτικής αρχής” η οποία “δεν κατάφερε όχι μόνο να αποπληρώσει κάποιο έργο, αλλά ούτε να καταθέσει έστω ένα αίτημα πληρωμής, προκειμένου τα έργα να μεταφερθούν στο νέο ΠΑΑ 2014-2020”.

Add a comment

Περισσότερα από 3 εκ. ευρώ, που αφορούσαν 5 έργα του δήμου Ορεστιάδας που είχαν ενταχθεί το 2013 και 2014 στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013, «επέστρεψαν» ως «αδιάθετα» στα ταμεία του υπουργείου αφού μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2015 ο δήμος δεν κατάφερε να προχωρήσει σε καμία πληρωμή, έστω και μέρους έργου- προμήθειας προκειμένου να μεταφερθούν στο νέο Πρόγραμμα και να μην «χαθούν» τα κονδύλια.

Add a comment

Είδη ρουχισμού για τους πλημμυρόπληκτους του δήμου Μάνδρας (Αττικής) θα συγκεντρώνει μέχρι την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου ο δήμος Ορεστιάδας. 

Add a comment

Η 2η ανοιχτή διαβούλευση για τη σύνταξη του Τοπικού Σχεδίου Κοινωνικής Δράσης του δήμου Ορεστιάδας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στις 2 το μεσημέρι στη αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου. 

Add a comment

Την εφαρμογή «ClicknSpot» ενεργοποίησε ο δήμος Αλεξανδρούπολης, με στόχο να καταστήσει αμεσότερη την επικοινωνία του με τους δημότες και να βελτιώσει την καθημερινότητα, μέσω της χρήσης της νέας τεχνολογίας και των δυνατοτήτων του κινητού τηλεφώνου. 

Add a comment

Ερωτήματα για τον σκουπιδότοπο που εδώ και χρόνια υπάρχει πίσω από την παλιά χωματερή του δήμου Ορεστιάδας, έθεσε στην τελευταία (07/11) συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου η επικεφαλής της παράταξης “Δήμος Ορεστιάδας/Τόπος να Ζω”, Μαρία Γκουγκουσκίδου.

Add a comment

Ίσα…βάρκα ίσα πανιά για τους δημότες της Ορεστιάδας από την αύξηση των δημοτικών τελών καθαριότητας και φωτισμού (από 8 έως 12%), καθώς η αύξηση ισοσκελίστηκε από τη μείωση στο δημοτικό φόρο και στο Τέλος Ακίνητης Περιουσίας, όπως αποφάσισε κατά τη χθεσινή (07/11/17) του συνεδρίαση το δημοτικό συμβούλιο Ορεστιάδας.

Add a comment

Μειωμένος κατά δύο εκατομμύρια ευρώ περίπου, σε σχέση με αυτόν του 2017, είναι ο προϋπολογισμός του δήμου Ορεστιάδας για το 2018, ο οποίος «πέρασε» κατά πλειοψηφία εχθές (07/11) από το δημοτικό συμβούλιο.

Add a comment

Ξεπερνά τα 7,5 εκ. ευρώ ο συνολικός προϋπολογισμός τεσσάρων έργων του δήμου Αλεξανδρούπολης, των οποίων οι ολοκληρωμένες μελέτες υποβλήθηκαν για αξιολόγηση στην ειδική υπηρεσία διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας ΑΜΘ. 

Add a comment

Με τέσσερα θέματα στην ατζέντα της κοινής τους συνεδρίασης θα συνέλθουν στη Σαμοθράκη, την Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου, τα δημοτικά συμβούλιο Αλεξανδρούπολης και Σαμοθράκης, σε αίθουσα του ξενοδοχείου “Samothraki Village”.

Add a comment

Την παραχώρηση, με χρησιδάνειο, εκτάσεων στη ΔΕΠΑ, για την ανάπτυξη δικτύου συμπιεσμένου φυσικού αερίου στην Ορεστιάδα, καλείται να εγκρίνει το δημοτικό συμβούλιο Ορεστιάδας σε συνεδρίασή του την Τρίτη (03/10) στις 8 το βράδυ. 

Add a comment

Θέματα που αφορούν τη λειτουργία της Αυτόνομης Κίνησης Πολιτών δήμου Ορεστιάδας “Είναι στο χέρι μας”, συζήτηση και ανταλλαγή προτάσεων σχετικά με επίκαιρα θέματα που απασχολούν το δήμο θα βρεθούν στο επίκεντρο της συνέλευσης που καλεί η δημοτική παράταξη, τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου.

Add a comment

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία