Την παραχώρηση, με χρησιδάνειο, εκτάσεων στη ΔΕΠΑ, για την ανάπτυξη δικτύου συμπιεσμένου φυσικού αερίου στην Ορεστιάδα, καλείται να εγκρίνει το δημοτικό συμβούλιο Ορεστιάδας σε συνεδρίασή του την Τρίτη (03/10) στις 8 το βράδυ. 

Add a comment

Θέματα που αφορούν τη λειτουργία της Αυτόνομης Κίνησης Πολιτών δήμου Ορεστιάδας “Είναι στο χέρι μας”, συζήτηση και ανταλλαγή προτάσεων σχετικά με επίκαιρα θέματα που απασχολούν το δήμο θα βρεθούν στο επίκεντρο της συνέλευσης που καλεί η δημοτική παράταξη, τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου.

Add a comment

Στο “φιάσκο” της ματαιωθείσας θεμελίωσης του ιερού ναού Αγίου Κυρίλλου αναφέρεται σε ανακοίνωσή της η Αυτόνομη Κίνηση Πολιτών για το δήμο Ορεστιάδας “Είναι στο χέρι μας”, υποστηρίζοντας ότι “επισκίασε” την επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη στο δήμο Ορεστιάδας, που ολοκληρώθηκε σήμερα.

Add a comment

Σηκώνει το γάντι η επικεφαλής της παράταξης «Δήμος Ορεστιάδας-Τόπος να Ζω», Μαρία Γκουγκουσκίδου, απαντώντας στη χθεσινή (19/09) δήλωση του δημάρχου Ορεστιάδας, ότι θα τη μηνύσει «για τους χαρακτηρισμούς της περί παράνομων ενεργειών του δημάρχου». 

Add a comment

Με δράσεις ευαισθητοποίησης των πολιτών στη χρήση εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης μέσα στην πόλη θα γιορτάσει την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας ο δήμος Ορεστιάδας. 

Add a comment

Δεν πέρασαν... "απαρατήρητα" και ασχολίαστα τα γεύματα, οι καφέδες, τα τσάγια, οι χοροί και η "χαλαρή μουσική" (!) που περιελάμβανε το πρόγραμμα της ετήσιας τακτικής συνέλευσης της Διεθνούς Ένωση Πόλεων Αγγελιοφόρων της Ειρήνης, που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Ορεστιάδα και οι άνευ θεματολογίας συνεδριάσεις που έγιναν. Add a comment

Συνάντηση με τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Geoffrey Pyatt, είχε το πρωί της Πέμπτης (7/9/2017) ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Βαγγέλης Λαμπάκης, με αφορμή την παρουσία του αμερικανού αξιωματούχου στο 1ο Oil & Gas Forum που διοργάνωσε το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με την Ελληνική Ένωση για την Ενεργειακή Οικονομία.

Add a comment

Ως “ένα ακόμη περιστατικό εφαρμογής των νεοφιλελεύθερων πολιτικών στο χώρο της εκπαίδευσης” θεωρεί την υποβάθμιση του δημοτικού σχολείου Λεπτής από 3/θέσιο σε 2/θέσιο η δημοτική παράταξη Ορεστιάδας “Είναι στο χέρι μας”.

Add a comment

Για όλο τον μήνα Σεπτέμβριο τίθενται σε διαβούλευση τα συμπεράσματα και οι προτάσεις της Α’ φάσης του «Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Αλεξανδρούπολης».

Add a comment

Μέχρι τις 30 Νοεμβρίου θα έχουν το χρονικό περιθώριο οι δημότες Σαμοθράκης να υποβάλουν αίτηση υπαγωγής στη ρύθμιση για τις οφειλές τους προς τον δήμο και τα νομικά του πρόσωπα. 

Add a comment

Η δυνατότητα συγχρηματοδότησης του προτεινόμενου από τον δήμο Αλεξανδρούπολης έργου κατασκευής της μεγάλης περιφερειακής οδού, εξετάστηκε στη συνάντηση που είχαν εχθές στην Αθήνα με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Βαγγέλης Λαμπάκης και ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης, Χρήστος Δούκας.

Add a comment

Την εγκατάσταση τερματικών αποδοχής καρτών (POS), στο δημαρχείο, στα δημοτικά σφαγεία, στο Κ.Κ.Π.Α.Α.Δ.Ο. και στη ΔΗΚΕΠΑΟ, αναμένεται να εγκρίνει το δημοτικό συμβούλιο Ορεστιάδας σε συνεδρίασή του, την Πέμπτη 24 Αυγούστου στις 8 το βράδυ. 

Add a comment

Την Πέμπτη 24 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα συγκαλείται η πρώτη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης Αλεξανδρούπολης, που ορίστηκε πριν λίγες ημέρες. 

Add a comment

Τον ορισμό των μελών της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του δήμου Αλεξανδρούπολης αναμένεται να εγκρίνει το δημοτικό συμβούλιο Αλεξανδρούπολης, σε έκτακτη συνεδρίασή του την Παρασκευή 18 Αυγούστου στις 13:30 το μεσημέρι. 

Add a comment

Το τεχνικό πρόγραμμα και ο προϋπολογισμός του δήμου Ορεστιάδας για το 2018 θα συζητηθούν στη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του δήμου Ορεστιάδας, την Τρίτη 22 Αυγούστου στις 2 το μεσημέρι.

Add a comment

Φωτογραφία της ημέρας

Ροή ειδήσεων

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία