Σε γνωστά θέματα κινήθηκε η συνάντηση που είχε την Πέμπτη (16/2) με τον Γενικό Πρόξενο της Ρωσίας στη Θεσσαλονίκη, Alexander Shcherbacov, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Βαγγέλης Λαμπάκης. 

Add a comment

Γεωθερμία και θερμοκήπια προκάλεσαν το έντονο ενδιαφέρον των εκπροσώπων του επενδυτικού σχήματος από Γερμανία και Ολλανδία, που επισκέφθηκαν την Τρίτη (14/2) τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, Βαγγέλη Λαμπάκη, μαζί με τον Πρόεδρο του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, Βασίλη Τσολακίδη.

Add a comment

Ανοιχτή συζήτηση με τους φορείς και τους πολίτες προκαλεί ο δήμος Αλεξανδρούπολης, εν όψει σύνταξης του νέου Σχεδίου Αστικής Βιώσιμης Κινητικότητας και με αφορμή την ολοκλήρωση της κυκλοφοριακής μελέτης για την πόλη. 

Add a comment

Από 100.000 ευρώ για τους δήμους Ορεστιάδας και Διδυμοτείχου και 70.000 ευρώ για τον δήμο Σουφλίου ενέκρινε ως έκτακτη επιχορήγηση, για την αντιμετώπιση των εκτεταμένων ζημιών από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης.

Add a comment

Δέκα ημέρες μετά την υποβολή του, εγκρίθηκε από την Κοινή Τεχνική Γραμματεία του “Συμφώνου των Δημάρχων” το Σχέδιο Δράσης Αειφορικής Ενέργειας και Κλίματος (ΣΔΑΕΚ) του δήμου Ορεστιάδας.

Add a comment

Την ακύρωση της προηγούμενης απόφασης και τη λήψη νέας, για το δάνειο που προτίθεται να πάρει ο δήμος Αλεξανδρούπολης για την αντικατάσταση των συμβατικών φωτιστικών από νέου τύπου, πράσινης τεχνολογίας LED, καλούνται να εγκρίνουν τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, στην προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου συνεδρίασή τους, στις 3 το μεσημέρι.  

Add a comment

Άμεση χρηματοδότηση του δήμου Σαμοθράκης, προσλήψεις, νομιμοποίηση των δύο λιμανιών του νησιού, φθηνά καύσιμα και κρατική μέριμνα για τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, ζητούν για τη Σαμοθράκη οι δημοτικοί σύμβουλοι της “Λαϊκής Συσπείρωσης” Αλεξανδρούπολης, με αφορμή την πρόσφατη κοινή συνεδρίαση των δύο δημοτικών συμβουλίων.

Add a comment

Πέντε λεπτά της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Ορεστιάδας (30/1) ήταν τα πιο σημαντικά, και μάλιστα για ένα θέμα που δεν περιλαμβάνονταν στην “ατζέντα” της ημερήσιας διάταξης.

Add a comment

Το ποσό των 2.800 ευρώ ενέκρινε το δημοτικό συμβούλιο Ορεστιάδας για τα έξοδα φιλοξενίας και τις δαπάνες που θα απαιτηθούν για την αναγόρευση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, σε επίτιμο δημότη Ορεστιάδας.

Add a comment

Τη συνδρομή των δημοτών του ζητά ο δήμος Αλεξανδρούπολης για τη χαρτογράφηση των ιστορικών μονοπατιών που δημιούργησαν οι ίδιοι οι κάτοικοι προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες επικοινωνίας, ανταλλαγής προϊόντων και ανάπτυξης του εμπορίου μεταξύ των  γειτονικών οικισμών της περιοχής. 

Add a comment

Έναν δύσκολο “απολογισμό πεπραγμένων Περιφερειάρχη έτους 2016” έχει να παρουσιάσει την Τρίτη 31 Ιανουαρίου, σε ειδική συνεδρίαση, ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ, Χρήστος Μέτιος, καθώς η αναφορές του, στο μεγαλύτερο μέρος τους, θα έχουν ως κεντρικό πρόσωπο τον αποθανόντα Γιώργο Παυλίδη.

Add a comment

Τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου στις 8 το βράδυ συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Ορεστιάδας. Στα 24 θέματα που θα συζητηθούν περιλαμβάνεται και η πρόταση να ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Ορεστιάδας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, κατά την επίσκεψή του στην περιοχή στις 4 Μαρτίου, στο πλαίσιο του εορτασμού των πολιούχων της πόλης, Αγίων Θεοδώρων. 

Add a comment

Διαγράφηκε από την παράταξη “Πόλη και Πολίτες”, του Βαγγέλη Λαμπάκη, ο δημοτικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Μαυρίδης.

Add a comment

Φωτογραφία της ημέρας

Ροή ειδήσεων

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία