“Αθώο” έκρινε τον αντιδήμαρχο Ορεστιάδας, αρμόδιο για θέματα καθαριότητας και περιβάλλοντος, Γιάννη Παπαϊωάννου, το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ορεστιάδας για τις κατηγορίες που αφορούσαν παραλείψεις τήρησης του νόμου 4039/12, που αφορά τα δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα και για τις οποίες είχε συλληφθεί και κρατηθεί, στο πλαίσιο του αυτόφωρου, το απόγευμα της Παρασκευής, 29 Δεκεμβρίου 2017.

Add a comment

Στην προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, Χριστίνα Μαυράκη, “έπεσε” το φλουρί της βασιλόπιτας που έκοψε το πρωί της Τρίτης (02/01) ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Δημήτρης Πέτροβιτς, στο Νομαρχείο, στην Αλεξανδρούπολη.

Add a comment

Την ερχόμενη Τρίτη, 02 Ιανουαρίου 2018, θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου ο αντιδήμαρχος Ορεστιάδας, Γιάννης Παπαϊωάννου, υπεύθυνος πρασίνου και περιβάλλοντος, που συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής (29/12), ως αρμόδιος από πλευράς του δήμου, μετά από αυτεπάγγελτη δίωξη της εισαγγελέως Ορεστιάδας για παράβαση του νόμου που αφορά τα “αδέσποτα”.

Add a comment

Μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2018 θα πρέπει να ανανεώσουν τις κάρτες δωρεάν στάθμευσης οι κάτοχοί τους, στο γραφείο του αντιδημάρχου οικονομικών του δήμου Αλεξανδρούπολης. 

Add a comment

Απέρριψε την πρόσκληση της “Εγνατίας Οδού” να παραστεί στα εγκαίνια του τμήματος Μάνδρας-Ψαθάδων του κάθετου άξονα Αρδανίου-Ορμενίου ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης. 

Add a comment

Στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας ΑΜΘ (2014-2020), με συνολικό προϋπολογισμό 4.724.991 ευρώ, εντάχθηκαν τρία νέα έργα ανάπλασης της παραλιακής ζώνης Αλεξανδρούπολης.

Add a comment

Την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου λήγει η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων για τις θέσεις εργασίας του δεύτερου κύκλου του Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα.  

Add a comment

Ενημέρωση για τη φημολογούμενη μεταφορά εκτός δήμου Ορεστιάδας της 173 Μονάδας Ελαφρού Αντιαεροπορικού Πυροβολικού (ΜΕΑ/ΑΠ) που εδρεύει στη Λεπτή Ορεστιάδας, ζήτησε στη χθεσινή (12/12) συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου η επικεφαλής της παράταξης «Δήμος Ορεστιάδας/Τόπος να Ζω», Μαρία Γκουγκουσκίδου. 

Add a comment

Σε κλίμα απόλυτης ομοθυμίας, οι παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου Ορεστιάδας εξέφρασαν εχθές την πλήρη στήριξή τους στη Σχολή Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας, που λειτουργεί στην πόλη, καταδικάζοντας απερίφραστα οποιαδήποτε ενέργεια υπονομεύει τη λειτουργία της. 

Add a comment

Εντολή δρομολόγησης κάθε απαιτούμενης ενέργειας για τη μεταβίβαση της χρήσης του κτιριακού συγκροτήματος του παλαιού νοσοκομείου στον δήμο Αλεξανδρούπολης, έδωσε στη Διεύθυνση Περιουσίας του υπουργείου ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννης Τσιρώνης.

Add a comment

Ψήφισμα στη μνήμη του πρώην δημάρχου Τριγώνου, Ιωάννη Γραμμενίδη, εξέδωσε το δημοτικό συμβούλιο Ορεστιάδας, πληροφορούμενο την είδηση του θανάτου του πρώτου δημάρχου του πρώην δημάρχουν Τριγώνου.

Add a comment

Με ανάρτησή της στο f/b, η επικεφαλής της παράταξης “Δήμος Ορεστιάδας/Τόπος να Ζω” ασκεί σκληρή κριτική στη δημοτική αρχή για τις απεντάξεις των πέντε έργων από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης, τονίζοντας ότι “χάθηκε μία μεγάλη ευκαιρία εκσυγχρονισμού του αρδευτικού εξοπλισμού του δήμου”. 

Add a comment

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία