Ο Δημήτρης Πάλλας, που διαδέχεται τον Αθανάσιο Γκακίδη στη θέση του αντιδημάρχου Οικονομικών, είναι η μόνη αλλαγή στο σχήμα των αντιδημάρχων του δήμου Ορεστιάδας. 

Add a comment

Σε συνεδρίαση...για έναν ρόλο προσέρχονται στις 8 το βράδυ της Τρίτης (7/3) τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου Ορεστιάδας, καθώς και στα οκτώ θέματα εισηγητής θα είναι ο δήμαρχος, Βασίλης Μαυρίδης.

Add a comment

Ο Ηλίας Αγγελακούδης θα διαδεχθεί στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου Ορεστιάδας τον δημοτικό σύμβουλο και επικεφαλής της παράταξης του δημοτικού συμβουλίου “Είναι στο χέρι μας”, Βαλάντη Παντσίδη, στο πλαίσιο της “εναλλαγής” που προβλέπεται από την ιδρυτική διακήρυξη της Αυτόνομης Κίνησης Πολιτών.

Add a comment

Αίτημα για τη προ ημερησίας διάταξης συζήτηση του ζητήματος του ζεόλιθου Πετρωτών κατέθεσε στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Ορεστιάδας ο επικεφαλής της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, Σταμάτης Γκατζίδης.

Add a comment

Η Αυτόνομη Κίνηση Πολιτών για το δήμο Ορεστιάδας «Είναι στο χέρι μας», καλεί τους πολίτες στην πρώτη τακτική συνέλευση του έτους, που θα πραγματοποιηθεί στις 6μ.μ. της Δευτέρας, 6 Μαρτίου, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ορεστιάδας.

Add a comment

Δύο νέους αντιδημάρχους όρισε ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Βαγγέλης Λαμπάκης, ενώ διατήρησε στις θέσεις τους τους κ.κ. Γιώργο Παντελίδη, Χρήστος Ζιώγα, Γιάννη Φαλέκα και Νίκο Γκότση.

Add a comment

Νέα προεδρεία, οικονομικές επιτροπές και επιτροπές ποιότητας ζωής θα αναδείξουν την Κυριακή 5 Μαρτίου όλα τα δημοτικά συμβούλια του νομού Έβρου.

Add a comment

Την Πέμπτη 2 Μαρτίου στις 9:30 το πρωί θα γίνει η επίσημη τοποθέτηση του “τοπικού αστυνόμου” της Νέας Βύσσας, παρουσία του αστυνομικού διευθυντή Περιφέρειας ΑΜΘ, του αστυνομικού διευθυντή Ορεστιάδας και εκπροσώπων των τοπικών αρχών. 

Add a comment

Την παραχώρηση χώρου στέγασης του “τοπικού αστυνόμου” στη Νέα Βύσσα θα συζητήσει το δημοτικό συμβούλιο Ορεστιάδας σε συνεδρίαση του την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου στις 8 το βράδυ.

Add a comment

Κυρίαρχο θέμα συζήτησης στην έναρξη της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Ορεστιάδας (21/2) ήταν η κατάσταση του οδικού δικτύου, η οποία επιδεινώθηκε μετά τα αλλεπάλληλα κύματα χιονιά που έπληξαν την περιοχή το προηγούμενο δίμηνο και τους τόνους αλατιού που χρειάστηκε να “πέσουν” για να παραμείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι. 

Add a comment

Η δημιουργία νέων δομών σίτισης σε Ορεστιάδα και Αλεξανδρούπολη εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΑΜΘ 2014-2020, με προϋπολογισμό 234.000 ευρώ για την κάθε μία.

Add a comment

Η κατεδάφιση του δημοτικού κτιρίου-“κουφαριού”, πρώην «Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Ορεστιάδας», που βρίσκεται “κολλητά” στο κτιριακό συγκρότημα του δημαρχείου Ορεστιάδας (επί της οδού Ευριπίδου), έρχεται προς έγκριση στο δημοτικό συμβούλιο Ορεστιάδας, στη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου στις 8 το βράδυ.

Add a comment

Η προμήθεια τεχνολογικού εξοπλισμού αξίας 2,9 εκ. ευρώ, για 671 σχολικές μονάδες της Περιφέρειας ΑΜΘ, εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΑΜΘ 2014-2020.

Add a comment

Φωτογραφία της ημέρας

Ροή ειδήσεων

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία