Με 27 θέματα συνεδριάζει την Τετάρτη 12/8 το δημοτικό συμβούλιο Αλεξανδρούπολης, στις 7 το απόγευμα, λόγω ανάγκης τήρησης των χρονοδιαγραμμάτων υλοποίησης των έργων. 

Add a comment

Η συμμετοχή του δήμου στη διοργάνωση του 16ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου, στη 13η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων και Φορέων Εθελοντών Αιμοδοτών, στο 3ο Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών και στις τοπικές εκδηλώσεις του Φυλακίου με τον τίτλο “Θεοτόκεια 2015”, θα συζητηθούν στη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Ορεστιάδας, την Τρίτη 28 Ιουλίου.

Add a comment

Με 59 θέματα συνεδριάζει τη Δευτέρα 27-7-15 το δημοτικό συμβούλιο Αλεξανδρούπολης, στις 6.30 το απόγευμα. Σε αυτά περιλαμβάνεται η συζήτηση για την επέκταση του ποδηλατόδρομου της Αλεξανδρούπολης, στη Λεωφόρο Δημοκρατίας και Μάκρης και στην παραλιακή λεωφόρο. Επίσης θα συζητηθούν θέματα για τη διοργάνωση της Γιορτής Κρασιού και σειρά διαδικαστικών θεμάτων.

Add a comment

Η 1η Συνάντηση Συμμετοχικού Σχεδιασμού και Συνεργασίας για τη διαμόρφωση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΒΑΑ) της Αλεξανδρούπολης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Ιουλίου στις 7.30 το απόγευμα στο δημοτικό θέατρο της πόλης.

Add a comment

Για δεύτερη φορά έφερε στη χθεσινή (16-6-15) συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ορεστιάδας, η επικεφαλής της παράταξης “Δήμος Ορεστιάδας-Τόπος να Ζω”, Μαρία Γκουγκουσκίδου, το πρόβλημα της διαχείρισης των κενών συσκευασιών φυτοφαρμάκων, κάνοντας λόγο για “απαράδεκτη εικόνα δίπλα στα σημεία υδροληψίας και στις γεωργικές εκτάσεις του δήμου Ορεστιάδας”.

Add a comment

Την Τετάρτη 24 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η ειδική δημόσια συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ορεστιάδας για την παρουσίαση του απολογισμού πεπραγμένων της δημοτικής αρχής έτους 2014.

Add a comment

Την πράξη αδελφοποίησης του δήμου Αλεξανδρούπολης με την αυτοδιοικητική περιοχή του Βίμποργκσκι Αγίας Πετρούπολης καλούνται να εγκρίνουν τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου Αλεξανδρούπολης, σε συνεδρίασή τους, την Τετάρτη (10-6-15) στις 7.30 μ.μ.

Add a comment

Με 13 θέματα συνεδριάζει σήμερα (3-6-15) στις 6.30 το απόγευμα το δημοτικό συμβούλιο Αλεξανδρούπολης. Σε αυτά περιλαμβάνονται και οι εγκρίσεις που σχετίζονται με την πρόοδο των έργων στο “οικοπάρκο Αλτιναλμάζη”, στο “Καπνομάγαζο”, στο “Καταφύγιο αδέσποτων ζώων” και την “ανακατασκευή του κτιρίου ου πρώην νοσοκομείου”, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί από σχολεία.

Add a comment

Ομόφωνα πέρασε από το δημοτικό συμβούλιο Ορεστιάδας η προσχώρηση του δήμου Ορεστιάδας στο “σύμφωνο των δημάρχων”, στο οποίο συμμετέχουν τοπικές και περιφερειακές αρχές που δεσμεύονται να αυξήσουν την ενεργειακή απόδοση και τη χρήση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας των περιοχών τους.

Add a comment

Στις 8.30 το βράδυ (24-4-15) θα συνεδριάσει εκτάκτως το δημοτικό συμβούλιο Διδυμοτείχου με θέμα τη “μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων των Φορέων Γενικής Κυβέρνησης προς επένδυση στην Τράπεζα της Ελλάδας”. Εισηγητής θα είναι ο δήμαρχος Διδυμοτείχου, Παρασκευάς Πατσουρίδης. Στις 8 μ.μ, θα συνεδριάσει εκτάκτως σήμερα (24-4-15) και το δημοτικό συμβούλιο Ορεστιάδας, για το ίδιο ακριβώς θέμα.

 

Add a comment

Φωτογραφία της ημέρας

Ροή ειδήσεων

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία