Με το θέμα της επιχορήγησης της δημοτικής ραδιοτηλεόρασης θα «ανοίξει» η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ορεστιάδας, την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου στις 8 το βράδυ.

Add a comment

Οι εγκρίσεις δαπανών για το 10ο Παγκόσμιο Συνέδριο Θρακών, που θα πραγματοποιηθεί στις Φέρες τον Δεκέμβριο, και για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που προγραμματίζει να διοργανώσει ο δήμος, περιλαμβάνονται στα 24 θέματα της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Αλεξανδρούπολης, η οποία θα διεξαχθεί την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα.

Add a comment

Τον απολογισμό δράσης, τη σύσταση νέας συντονιστικής επιτροπής και τον σχεδιασμό μελλοντικών δράσεων συζήτησαν φίλοι, μέλη, δημοτικοί σύμβουλοι και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ΑΝΑ.Σ.Α για την Αλεξανδρούπολη”, που συμμετείχαν στην ετήσια γενική συνέλευση του συνδυασμού.

Add a comment

Το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου Διδυμοτείχου για το έτος 2016 θα “ανοίξει” τη συνεδρίαση το δημοτικού συμβουλίου Διδυμοτείχου, στην Παρασκευή 20 Νοεμβρίου στςι 8 το βράδυ.

Add a comment

Έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλεξανδρούπολης ζητά η δημοτική παράταξη “ΑΝΑ.Σ.Α.”, με μοναδικό θέμα την πλωτή κατασκευή τερματικού σταθμού υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) στη θαλάσσια περιοχή της Αλεξανδρούπολης.

Add a comment

Ανήμερα της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου βρήκε να συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο Ορεστιάδας, δείχνοντας τη δημοκρατική του ευαισθησία αλλά και πόσο “τιμά” μια ιστορική ημέρα. 

Add a comment

Ολοκληρώνεται την Κυριακή 15 Νοεμβρίου το διήμερο εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων, που διοργάνωσε ο δήμος Αλεξανδρούπολης. 

Add a comment

Εκτός από "πρότυπος" θα είναι και πρωτότυπος ο δήμος "Παναγία Κοσμοσώτειρα", εφόσον τελικά αναγνωριστεί από την κυβέρνηση και τα συναρμόδια υπουργεία η αναγκαιότητα σύστασής του, την οποία διεκδικούν σθεναρά οι κάτοικοι των πρώην δήμων Φερών και Τυχερού. Add a comment

Στις 4 με 6 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο η 5η Ελληνογερμανική Συνέλευση με τον εύσχημο τίτλο «Ο Δήμος γκρεμίζει το τείχος της κρίσης». Σ’αυτή την εκδήλωση παρευρέθηκε κι ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης.

Add a comment

Στην 31η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “Philoxenia”, που θα λειτουργήσει από τις 12 έως τις 15 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, θα συμμετέχει με δικό της περίπτερο η Περιφέρεια ΑΜΘ.

Add a comment

Διοικητικό πρόστιμο 1000 ευρώ επέβαλε στον δήμο Ορεστιάδας η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα συμπεράσματα της αυτοψίας που διενήργησε ελεγκτικό κλιμάκιο του τμήματος Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας της αρμόδιας Διεύθυνσης.

Add a comment

Παρότι παρουσιάστηκε από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Οικονομικών ως “ρεαλιστικός και ισοσκελισμένος”, ο προϋπολογισμός του δήμου Ορεστιάδας για το 2016, κατά γενική ομολογία, έχει τους γνωστούς και διαπιστωμένους περιορισμούς που στερούν την έννοια της πραγματικής αυτοδιοίκησης από την “τοπική αυτοδιοίκηση”.

Add a comment

Διαδοχικές συναντήσεις με τον υπουργό Εσωτερικών, Παναγιώτη Κουρουμπλή, και τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος, Γιάννη Τσιρώνη, θα έχουν αύριο (11/11) το πρωί δήμαρχοι της ΑΜΘ, μεταξύ τους και ο δήμαρχος Ορεστιάδας, Βασίλης Μαυρίδης. 

Add a comment

Συνεχίζουν τις επαφές τους με τους κατοίκους των δημοτικών ενοτήτων του δήμου Αλεξανδρούπολης ο επικεφαλής και οι δημοτικοί σύμβουλου της δημοτικής παράταξης “ΑΝΑ.Σ.Α.”. Η τελευταία επίσκεψη που πραγματοποίησαν ήταν στην Τραϊανούπολη, όπου ενημερώθηκαν για τα θέματα που απασχολούν την περιοχή, από τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας, Δούκα Μπασιάκο. 

Add a comment

Μέσα στον Νοέμβρη θα συνεδριάσει εκ νέου η ομάδα που ανέλαβε να διερευνήσει τις δυνατότητες ανασυγκρότησης, ανακαίνισης και οικοδόμησης των οθωμανικών λουτρών της “ΧΑΝΑ” (Τραϊανούπολης) και κατασκευής ξενοδοχειακού συγκροτήματος με σύγχρονο υδροθεραπευτήριο.

Add a comment

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία