Δύο θέματα προγραμματισμού προσλήψεων για το 2015 και άλλα δύο για προσλήψεις στο Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών και στις Παιδικές Εξοχές Μάκρης, περιλαμβάνει η “ατζέντα” της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Αλεξανδρούπολης, που έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 10 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα.

Add a comment

“Εξαιρετικά θετικά αποτελέσματα” και “προοπτική δημιουργίας σταθερού δικτύου διασυνοριακής συνεργασίας” διαπιστώνει η δημοτική αρχή της Αλεξανδρούπολης μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του δήμου με επικεφαλής τον δήμαρχο, Βαγγέλη Λαμπάκη, στην Κεσσάνη της Τουρκίας.

Add a comment

Σε διαβούλευση 15 ημερών τίθεται από τον δήμο Ορεστιάδας το εγκεκριμένο από το δημοτικό συμβούλιο, Σχέδιο Στρατηγικού Σχεδιασμού του δήμου Ορεστιάδας για την περίοδο 2015-2019.

Add a comment

Θέματα συντονισμού στην υλοποίηση του προγράμματος διαχείρισης των απορριμμάτων απασχόλησαν τη συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων της περιφέρειας.

Add a comment

Στις 7.30 μ.μ. σήμερα (24-2-15) το απόγευμα συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Διδυμοτείχου. Στα 14 θέματα της συνεδρίασης περιλαμβάνονται οι προσλήψεις προσωπικού “για απρόβλεπτες και επείγουσες ανάγκες”, η αποτύπωση οφειλών παρελθόντων οικονομικών ετών και το ετήσιο πρόγραμμα τουριστικής προβολής του δήμου Διδυμοτείχου.

Add a comment
Στέλλα Γκανιάτσου-Ελευθεριάδου

Η Στέλλα Γκανιάτσου-Ελευθεριάδου, από την Καβάλα, θα “καθίσει” στη θέση του παραιτηθέντος από το περιφερειακό συμβούλιο (λόγω ασυμβίβαστου), Τέρενς Κουίκ.

Add a comment

Και επίσημα δήλωσε την παραίτησή του από τη θέση του περιφερειακού συμβούλου ΑΜΘ ο επικεφαλής του συνδυασμού “Μακεδονία-Θράκη-Ελλάδα μας”, Τέρενς Κουίκ, καθώς η υπουργοποίησή του (υφυπουργός Επικρατείας) προκαλεί “ασυμβίβαστο” με τη θητεία του στο περιφερειακό συμβούλιο.

Add a comment

Και επισήμως ξεκίνησε τη λειτουργία του το Γραφείο Εθελοντισμού του δήμου Ορεστιάδας, το οποίο στοχεύει να αξιοποιήσει τις εθελοντικές δυνάμεις που υπάρχουν στο δήμο μέσω μιας δομής που θα τις συντονίζει και θα “παντρεύει” ανάγκες και προσφορά.

Add a comment

Προς την κατεύθυνση της ενέργειας και της τουριστικής ανάδειξης της περιοχής κινούνται οι προτάσεις που θα καταθέσει τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου ο δήμαρχος Ορεστιάδας, Βασίλης Μαυρίδης, στη συνάντηση που θα έχει με τον περιφερειάρχη ΑΜΘ, Γιώργο Παυλίδη, με αντικείμενο την προετοιμασία για το νέο ΠΕΠ της ΑΜΘ, της περιόδου 2014-2020.

Add a comment

Φωτογραφία της ημέρας

Ροή ειδήσεων

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία