Έκκληση προς τους πολίτες να συνεργαστούν για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση του επερχόμενου κύματος κακοκαιρίας, απηύθυνε ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Δημήτρης Πέτροβιτς, σε δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά την έκτακτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της περιφερειακής ενότητας Έβρου.

Add a comment

Μήνυμα ενότητας και συνεργασίας των φορέων για την πρόοδο και ανάπτυξη του τόπου έστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς κατά την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πρωτοχρονιάς στο “Νομαρχείο” στην Αλεξανδρούπολη.

Add a comment

Κατά πλειοψηφία “πέρασε” από το δημοτικό συμβούλιο Ορεστιάδας (27/12) ο προϋπολογισμός της Διαδημοτικής Επιχείρησης Αξιοποίησης και Ανάδειξης του ποταμού Άρδα για το 2017.

Add a comment

Κατά 50% περίπου υπολογίζεται ότι θα μειωθούν οι ετήσιες δαπάνες για τις ενεργειακές ανάγκες του κολυμβητηρίου Ορεστιάδας, χάρη στις παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης που θα γίνουν στις εγκαταστάσεις θέρμανσης, ψύξης και παροχής ζεστού νερού. 

Add a comment

Υψηλές πιθανότητες να ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΑΜΘ 2014-2020 έχει το έργο κατασκευής του 4ου νηπιαγωγείου Ορεστιάδας, προϋπολογισμού 1.043.400 ευρώ (το ποσό περιλαμβάνει 202.000 ευρώ ΦΠΑ).

Add a comment

Την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η τελευταία για το 2016 συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ορεστιάδας. Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 8 το βράδυ και στη διάρκειά της θα συζητηθούν είκοσι (20) συνολικά θέματα. 

Add a comment

Μέχρι την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017 θα πρέπει να καταθέσουν τις αιτήσεις τους οι πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι που επιθυμούν να επιχορηγηθούν από τον δήμο Ορεστιάδας για το 2017. 

Add a comment

Με δάνειο που θα ξεπερνά το ποσό των 3,5 εκ. ευρώ σχεδιάζει το δήμος Αλεξανδρούπολης να καλύψει τη δαπάνη αντικατάστασης των συμβατικών φωτιστικών και λαμπτήρων με τα νέου τύπου/πράσινης τεχνολογίας LED. 

Add a comment

Την εφαρμογή “μεταφορικού ισοδύναμου” στο νησί της Σαμοθράκης πρότεινε ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Δημήτρης Πέτροβιτς στον υπουργό Ναυτιλίας, Παναγιώτη Κουρουμπλή, στη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο με τη συμμετοχή αυτοδιοικητικών Περιφερειών και Δήμων. 

Add a comment

Τα Κέντρα Κοινότητας Σουφλίου και Διδυμοτείχου περιλαμβάνονται στις δέκα δομές που εντάχθηκαν και θα χρηματοδοτηθούν από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της ΠΑΜΘ 2014-2020, με συνολικό προϋπολογισμού 3.647.000 ευρώ.

Add a comment

Για “διακωμώδηση της διαδικασίας του δημοτικού΄συμβουλίου Ορεστιάδας” και “μεθοδεύσεις” προς αποφυγή λογοδοσίας κάνει λόγο σε ανακοίνωση – δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η παράταξη του δημοτικού συμβουλίου Ορεστιάδας “Είναι στο χέρι μας”, με αφορμή τη συνεδρίαση της 13ης Δεκεμβρίου 2016.

Add a comment

Συνεδριάζει την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου το δημοτικό συμβούλιο Αλεξανδρούπολης. Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα και στη διάρκειά της θα συζητηθούν 24 θέματα.

Add a comment

Τη σύναψη της προγραμματικής σύμβασης για την πράξη “ενεργειακής αναβάθμισης του κολυμβητηρίου” θα εγκρίνει το δημοτικό συμβούλιο Ορεστιάδας στη συνεδρίαση της Τρίτης (13/12).

Add a comment

Φωτογραφία της ημέρας

Ροή ειδήσεων

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία