Τη χρηματοδότηση της κατασκευής θερμικού σταθμού και δικτύων τηλεθέρμανσης αγροτικών θερμοκηπιακών εγκαταστάσεων και κτιρίων διεκδικεί ο δήμος Αλεξανδρούπολης, που υπέβαλε για τον σκοπό αυτό σχετική πρόταση στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΑΜΘ 2014-2020.

Add a comment

Με την “ορκωμοσία” του Ηλία Αγγελακούδη, ως δημοτικού συμβούλου, που έγινε στις 11 σήμερα το πρωί (21/4) ολοκληρώθηκε η διαδικασία “εναλλαγής” της δημοτικής παράταξης “Είναι στο χέρι μας”, που πλέον έχει “νέα σύνθεση” στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου Ορεστιάδας.

Add a comment

Αντικαταστάσεις ιστών, κιβωτίων ηλεκτρικής διανομής (πίλαρ) και φωτιστικών σωμάτων αλλά και αποκαταστάσεις βλαβών περιλαμβάνει το έργο “αντικατάστασης ιστών φωτισμού 2017”, που εγκρίθηκε ομόφωνα από το δημοτικό συμβούλιο Ορεστιάδας στη συνεδρίαση της Τετάρτης (19/4).

Add a comment

Τη σύσταση 9μελούς επιτροπής διαβούλευσης του κλάδου καταστηματαρχών σίτισης και εστίασης προτείνει στους επαγγελματίες ο δήμαρχος Αλεξανδρούοπλης εν όψει της επικείμενης καλοκαιρινής-τουριστικής περιόδου. 

Add a comment

Την Τετάρτη 19 Απριλίου, στις 7 το απόγευμα, συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Αλεξανδρούπολης. Συνολικά 17 θέματα θα απασχολήσουν τη συνεδρίαση, η οποία θα ανοίξει με τη συζήτηση για την αποδοχή των οφειλών της υπό εκκαθάρισης Επιχείρησης του Δήμου Αλεξανδρούπολης (Δ. ΕΠ. Ε. Α.) προς τρίτους. 

Add a comment

“Απερίσκεπτη και αναιτιολόγητη”, χαρακτηρίζει η επικεφαλής της παράταξης “Δήμος Ορεστιάδας/Τόπος να Ζω”, Μαρία Γκουγκουσκίδου, την απόφαση του δημάρχου Ορεστιάδας να εισηγηθεί σε επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την ανάκληση της παραχώρησης χώρου στα παλαιά δικαστήρια, για τη στέγαση του ΙΚΑ. 

Add a comment

Την κύρωση της Πράξης Εφαρμογής με την οποία ολοκληρώνεται η πολεοδόμηση της περιοχής Φυτωρίου-Μαϊστριανών του δήμου Αλεξανδρούπολης ανακοίνωσε τη Μεγάλη Τρίτη (11/4) ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης. 

Add a comment

Για τις προσλήψεις του εποχικού προσωπικού που θα απασχοληθεί στις κατασκηνώσεις της Μάκρης και εκείνες που αφορούν σε υδρονομείς άρδευσης θα συζητήσει το δημοτικό συμβούλιο Αλεξανδρούπολης, που συνεδριάζει την Τετάρτη 5 Απριλίου στις 6:30 το απόγευμα.

Add a comment

Δέκα οκτώ (18) συνολικά εποχικές προσλήψεις θα εγκρίνει το δημοτικό συμβούλιο Ορεστιάδας σε συνεδρίασή του, την Τρίτη 4 Απριλίου στις 8 το βράδυ.

Add a comment

Με ένα ίδιο ψήφισμα “απαντά” ο δήμος Ορεστιάδας στις εξελίξεις για την εξόρυξη ζεόλιθου, που ξεκινά τις αμέσως επόμενες ημέρες στα Πετρωτά από την “¨Ολυμπος Α. Ε.”.

Add a comment

“Θετική και αναμενόμενη εξέλιξη” χαρακτηρίζει η δημοτική αρχή Αλεξανδρούπολης την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, με την οποία ανακλήθηκε η προηγούμενη πράξη της αναπληρώτριας Επιτρόπου σχετικά με την “προμήθεια αγωνιστικού και ηλεκτρονικού συστήματος χρονομέτρησης για το κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης”. 

Add a comment

Κατεδαφίζεται προσεχώς το κτίριο “κουφάρι” που βρίσκεται δίπλα στο δημαρχείο Ορεστιάδας, το οποίο ποτέ δεν...ευτύχησε να γίνει “κάτι”.

Add a comment

Στους 35 μικρούς νησιωτικούς δήμους, οι οποίοι θα υποστηριχτούν από την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ε. Ε. Τ. Α.) και τη Μονάδα Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων στη μελετητική προετοιμασία και την υλοποίηση προγραμμάτων, περιλαμβάνεται και ο δήμος Σαμοθράκης.

Add a comment

Φωτογραφία της ημέρας

Ροή ειδήσεων

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία