“Είναι πρόκληση για τη νοημοσύνη του κόσμου του Δήμου μας να καταδικάζει ο δήμαρχος Ορεστιάδας πολιτικές που ο ίδιος ο πολιτικός χώρος της ΝΔ, στον οποίο ανήκει, υιοθετεί άνευ όρων”.

Add a comment

Την αποκατάσταση των φθορών του σίφωνα Κομάρων, στον ποταμό Άρδα, ώστε να αντιμετωπιστεί η δυσλειτουργία του και να αποτραπεί η κατάρρευσή του, ζητά η επικεφαλής της παράταξης “Δήμος Ορεστιάδας/Τόπος να Ζω”, Μαρία Γκουγκουσκίδου, με επιστολή που απέστειλε στον Περιφερειάρχη ΑΜΘ και τον αντιπεριφερειάρχη Έβρου. 

Add a comment

Την αξιοποίηση και ανάδειξη του παλαιού κολυμβητηρίου Αλεξανδρούπολης σχεδιάζει η δημοτική αρχή, με στόχο “να αποτελέσουν οι εγκαταστάσεις του έναν σύγχρονο χώρο άθλησης και αναψυχής που θα απευθύνεται στο ευρύ κοινό”, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου Αλεξανδρούπολης.

Add a comment

Σε δύο εταιρικά σχήματα που θα υποβάλουν προτάσεις ένταξης στο Ευρωπαϊκό Κοινό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας στη Λεκάνη της Μαύρης Θάλασσας (ENI CBC JOINT OPERATIONAL PROGRAMME BLACK SEA BASIN 2014-2020) συμμετέχει ο δήμος Ορεστιάδας.

Add a comment

Δύο προτάσεις συμμετοχής του δήμου Ορεστιάδας σε εταιρικά σχήματα που θα διεκδικήσουν την ένταξή τους στο Ευρωπαϊκό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας στη Λεκάνη της Μαύρης Θάλασσας, καλείται να εγκρίνει το δημοτικό συμβούλιο Ορεστιάδας σε συνεδρίασή του, την Τετάρτη 24 Μαΐου. 

Add a comment

Για “αντιδημοκρατική συμπεριφορά” κατηγορεί την ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Βαγγέλης Λαμπάκης, σε επιστολή του προς τον γραμματέα του υπουργείου, Κώστα Πουλάκη.

Add a comment

Πρόγραμμα εκπαίδευσης πολιτών στις Α' βοήθειες-ΚΑΡΠΑ θα υλοποιήσει ο δήμος Ορεστιάδας σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας. 

Add a comment

Είκοσι έξι θέματα θα απασχολήσουν το δημοτικό συμβούλιο Ορετιάδας που θα συνεδριάσει στις 8 το βράδυ της Τετάρτης, 10 Μαΐου 2017.

Add a comment

Ξεκινά από την Παρασκευή (5/5) η υποβολή αιτήσεων για τις δύο θέσεις Μαγείρων και τις δύο θέσεις Οδηγών που θα προσλάβει ο δήμος Ορεστιάδας για τη στελέχωση της Δομής Σίτισης.

Add a comment

Τη χρηματοδότηση της κατασκευής θερμικού σταθμού και δικτύων τηλεθέρμανσης αγροτικών θερμοκηπιακών εγκαταστάσεων και κτιρίων διεκδικεί ο δήμος Αλεξανδρούπολης, που υπέβαλε για τον σκοπό αυτό σχετική πρόταση στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΑΜΘ 2014-2020.

Add a comment

Με την “ορκωμοσία” του Ηλία Αγγελακούδη, ως δημοτικού συμβούλου, που έγινε στις 11 σήμερα το πρωί (21/4) ολοκληρώθηκε η διαδικασία “εναλλαγής” της δημοτικής παράταξης “Είναι στο χέρι μας”, που πλέον έχει “νέα σύνθεση” στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου Ορεστιάδας.

Add a comment

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία