Την ακύρωση της προηγούμενης απόφασης και τη λήψη νέας, για το δάνειο που προτίθεται να πάρει ο δήμος Αλεξανδρούπολης για την αντικατάσταση των συμβατικών φωτιστικών από νέου τύπου, πράσινης τεχνολογίας LED, καλούνται να εγκρίνουν τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, στην προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου συνεδρίασή τους, στις 3 το μεσημέρι.  

Add a comment

Άμεση χρηματοδότηση του δήμου Σαμοθράκης, προσλήψεις, νομιμοποίηση των δύο λιμανιών του νησιού, φθηνά καύσιμα και κρατική μέριμνα για τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, ζητούν για τη Σαμοθράκη οι δημοτικοί σύμβουλοι της “Λαϊκής Συσπείρωσης” Αλεξανδρούπολης, με αφορμή την πρόσφατη κοινή συνεδρίαση των δύο δημοτικών συμβουλίων.

Add a comment

Πέντε λεπτά της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Ορεστιάδας (30/1) ήταν τα πιο σημαντικά, και μάλιστα για ένα θέμα που δεν περιλαμβάνονταν στην “ατζέντα” της ημερήσιας διάταξης.

Add a comment

Το ποσό των 2.800 ευρώ ενέκρινε το δημοτικό συμβούλιο Ορεστιάδας για τα έξοδα φιλοξενίας και τις δαπάνες που θα απαιτηθούν για την αναγόρευση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, σε επίτιμο δημότη Ορεστιάδας.

Add a comment

Τη συνδρομή των δημοτών του ζητά ο δήμος Αλεξανδρούπολης για τη χαρτογράφηση των ιστορικών μονοπατιών που δημιούργησαν οι ίδιοι οι κάτοικοι προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες επικοινωνίας, ανταλλαγής προϊόντων και ανάπτυξης του εμπορίου μεταξύ των  γειτονικών οικισμών της περιοχής. 

Add a comment

Έναν δύσκολο “απολογισμό πεπραγμένων Περιφερειάρχη έτους 2016” έχει να παρουσιάσει την Τρίτη 31 Ιανουαρίου, σε ειδική συνεδρίαση, ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ, Χρήστος Μέτιος, καθώς η αναφορές του, στο μεγαλύτερο μέρος τους, θα έχουν ως κεντρικό πρόσωπο τον αποθανόντα Γιώργο Παυλίδη.

Add a comment

Τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου στις 8 το βράδυ συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Ορεστιάδας. Στα 24 θέματα που θα συζητηθούν περιλαμβάνεται και η πρόταση να ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Ορεστιάδας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, κατά την επίσκεψή του στην περιοχή στις 4 Μαρτίου, στο πλαίσιο του εορτασμού των πολιούχων της πόλης, Αγίων Θεοδώρων. 

Add a comment

Διαγράφηκε από την παράταξη “Πόλη και Πολίτες”, του Βαγγέλη Λαμπάκη, ο δημοτικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Μαυρίδης.

Add a comment

Μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου παρατείνεται η κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας στους δήμους Ορεστιάδας, Διδυμοτείχου, Σουφλίου και Σαμοθράκης και στο δημοτικό διαμέρισμα Φερών του δήμου Αλεξανδρούπολης.

Add a comment

Τετρακόσιες τριάντα επτά (437) θέσεις εργασίας άνοιξαν στους πέντε δήμους του Έβρου από το νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ.

Add a comment

Σε πέντε προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για τις υπηρεσίες καθαριότητας σχεδιάζει να προχωρήσει ο δήμος Αλεξανδρούπολης. Το θέμα ανοίγει τη σημερινή (25/1) συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, που είναι προγραμματισμένη στις 5:30 το απόγευμα. 

Add a comment

Σε φάση τελικής διαβούλευσης εισέρχεται το Στρατηγικό Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΣΒΑΚ) του δήμου Ορεστιάδας, που παρουσιάστηκε το απόγευμα της Δευτέρας (23/1) στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου. 

Add a comment

Στην έκδοση ανακοίνωσης, με την οποία εφιστά την προσοχή των οδηγών που κινούνται στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο του Έβρου, αναγκάστηκε να προχωρήσει η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, εκτιμώντας, προφανώς, ότι η κατάσταση των δρόμων είναι εξαιρετικά άσχημη εξαιτίας των λακκουβών που έχουν ανοίξει στο οδόστρωμα.

Add a comment

Φωτογραφία της ημέρας

Ροή ειδήσεων

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία