Τα Κέντρα Κοινότητας Σουφλίου και Διδυμοτείχου περιλαμβάνονται στις δέκα δομές που εντάχθηκαν και θα χρηματοδοτηθούν από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της ΠΑΜΘ 2014-2020, με συνολικό προϋπολογισμού 3.647.000 ευρώ.

Add a comment

Για “διακωμώδηση της διαδικασίας του δημοτικού΄συμβουλίου Ορεστιάδας” και “μεθοδεύσεις” προς αποφυγή λογοδοσίας κάνει λόγο σε ανακοίνωση – δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η παράταξη του δημοτικού συμβουλίου Ορεστιάδας “Είναι στο χέρι μας”, με αφορμή τη συνεδρίαση της 13ης Δεκεμβρίου 2016.

Add a comment

Συνεδριάζει την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου το δημοτικό συμβούλιο Αλεξανδρούπολης. Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα και στη διάρκειά της θα συζητηθούν 24 θέματα.

Add a comment

Τη σύναψη της προγραμματικής σύμβασης για την πράξη “ενεργειακής αναβάθμισης του κολυμβητηρίου” θα εγκρίνει το δημοτικό συμβούλιο Ορεστιάδας στη συνεδρίαση της Τρίτης (13/12).

Add a comment

“Να πάψει να εκθέτει με τους χειρισμούς του τους δημότες της Ορεστιάδας”, καλεί τον δήμαρχο Ορεστιάδας η παράταξη “Είναι στο χέρι μας” και επιρρίπτει ευθύνες στον κ. Μαυρίδη για τον... χάρτινο και ελλιπή φάκελο που ο δήμος κατέθεσε προς αξιολόγηση για τη Στρατηγική Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης.

Add a comment

Με προϋπολογισμό 2.967.783 ευρώ εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της ΠΑΜΘ το έργο “βελτίωσης-ανακατασκευής του επαρχιακού δρόμου Κομάρων-Ελιάς”, συνολικού μήκους 7,8 χιλιομέτρων.

Add a comment

Δενδροφύτευση στον περιβάλλοντα χώρο του Μύλου Μασούρα διοργανώνει το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου το Γραφείο Εθελοντισμού του δήμου Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με την αντιδημαρχία Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Πρασίνου.

Add a comment

Ούτε στη 2η φάση της αξιολόγησης “πέρασε” η πρόταση του δήμου Ορεστιάδας που κατατέθηκε προς ένταξη στο πρόγραμμα “Στρατηγικών Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης”, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας- Θράκης.

Add a comment

Την πρώτη θέση κατά τη διαδικασία αξιολόγησης κατέλαβε η πρόταση Στρατηγικής της Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (Σ. Β. Α. Α.) του δήμου Αλεξανδρούπολης.

Add a comment

Αφιερωμένο στην πρόληψη και την προστασία από το AIDS θα είναι το διήμερο ενημέρωσης μαθητών και στρατευμένων, που διοργανώνει τις δύο πρώτες ημέρες του Δεκέμβρη το Πολυκοινωνικό του δήμου Αλεξανδρούπολης και η Ιατρική Σχολή του ΔΠΘ. 

Add a comment

Στο επιχειρησιακό πρόγραμμα της Περιφέρειας ΑΜΘ 2014-2020, με προϋπολογισμό 1,5 εκ. ευρώ, εντάχθηκαν τέσσερα Κέντρα Κοινότητας που θα λειτουργήσουν στην ΠΑΜΘ, μεταξύ των οποίων και αυτό της Αλεξανδρούπολης. 

Add a comment

Τα τέλη καθαριότητας και φωτισμού που θα ισχύσουν από το 2017 σε Φέρες και Τραΐανούπολη περιλαμβάνονται στα 28 θέματα του δημοτικού συμβουλίου Αλεξανδρούπολης, που θα συνεδριάσει την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου στις 5:30 το απόγευμα. 

Add a comment

Πορτοκάλια θα διανείμει σε δικαιούχους της κάρτας σίτισης και ωφελούμενους του προγράμματος “επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής” το Πολύκοινωνικό του δήμου Αλεξανδρούπολης.

Add a comment

Ξεκινά τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου η νέα περίοδος για το δημοτικό συμβούλιο παίδων του δήμου Αλεξανδρούπολης. Η πρώτη συνεδρίαση για την τρέχουσα σχολική χρονιά θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα με θέμα την “προστασία της δημόσιας περιουσίας”. 

Add a comment

Φωτογραφία της ημέρας

Ροή ειδήσεων

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία