Η Αυτόνομη Κίνηση Πολιτών για το δήμο Ορεστιάδας «Είναι στο χέρι μας», καλεί τους πολίτες στην πρώτη τακτική συνέλευση του έτους, που θα πραγματοποιηθεί στις 6μ.μ. της Δευτέρας, 6 Μαρτίου, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ορεστιάδας.

Add a comment

Δύο νέους αντιδημάρχους όρισε ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Βαγγέλης Λαμπάκης, ενώ διατήρησε στις θέσεις τους τους κ.κ. Γιώργο Παντελίδη, Χρήστος Ζιώγα, Γιάννη Φαλέκα και Νίκο Γκότση.

Add a comment

Νέα προεδρεία, οικονομικές επιτροπές και επιτροπές ποιότητας ζωής θα αναδείξουν την Κυριακή 5 Μαρτίου όλα τα δημοτικά συμβούλια του νομού Έβρου.

Add a comment

Την Πέμπτη 2 Μαρτίου στις 9:30 το πρωί θα γίνει η επίσημη τοποθέτηση του “τοπικού αστυνόμου” της Νέας Βύσσας, παρουσία του αστυνομικού διευθυντή Περιφέρειας ΑΜΘ, του αστυνομικού διευθυντή Ορεστιάδας και εκπροσώπων των τοπικών αρχών. 

Add a comment

Την παραχώρηση χώρου στέγασης του “τοπικού αστυνόμου” στη Νέα Βύσσα θα συζητήσει το δημοτικό συμβούλιο Ορεστιάδας σε συνεδρίαση του την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου στις 8 το βράδυ.

Add a comment

Κυρίαρχο θέμα συζήτησης στην έναρξη της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Ορεστιάδας (21/2) ήταν η κατάσταση του οδικού δικτύου, η οποία επιδεινώθηκε μετά τα αλλεπάλληλα κύματα χιονιά που έπληξαν την περιοχή το προηγούμενο δίμηνο και τους τόνους αλατιού που χρειάστηκε να “πέσουν” για να παραμείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι. 

Add a comment

Η δημιουργία νέων δομών σίτισης σε Ορεστιάδα και Αλεξανδρούπολη εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΑΜΘ 2014-2020, με προϋπολογισμό 234.000 ευρώ για την κάθε μία.

Add a comment

Η κατεδάφιση του δημοτικού κτιρίου-“κουφαριού”, πρώην «Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Ορεστιάδας», που βρίσκεται “κολλητά” στο κτιριακό συγκρότημα του δημαρχείου Ορεστιάδας (επί της οδού Ευριπίδου), έρχεται προς έγκριση στο δημοτικό συμβούλιο Ορεστιάδας, στη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου στις 8 το βράδυ.

Add a comment

Η προμήθεια τεχνολογικού εξοπλισμού αξίας 2,9 εκ. ευρώ, για 671 σχολικές μονάδες της Περιφέρειας ΑΜΘ, εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΑΜΘ 2014-2020.

Add a comment

Σε γνωστά θέματα κινήθηκε η συνάντηση που είχε την Πέμπτη (16/2) με τον Γενικό Πρόξενο της Ρωσίας στη Θεσσαλονίκη, Alexander Shcherbacov, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Βαγγέλης Λαμπάκης. 

Add a comment

Γεωθερμία και θερμοκήπια προκάλεσαν το έντονο ενδιαφέρον των εκπροσώπων του επενδυτικού σχήματος από Γερμανία και Ολλανδία, που επισκέφθηκαν την Τρίτη (14/2) τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, Βαγγέλη Λαμπάκη, μαζί με τον Πρόεδρο του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, Βασίλη Τσολακίδη.

Add a comment

Ανοιχτή συζήτηση με τους φορείς και τους πολίτες προκαλεί ο δήμος Αλεξανδρούπολης, εν όψει σύνταξης του νέου Σχεδίου Αστικής Βιώσιμης Κινητικότητας και με αφορμή την ολοκλήρωση της κυκλοφοριακής μελέτης για την πόλη. 

Add a comment

Από 100.000 ευρώ για τους δήμους Ορεστιάδας και Διδυμοτείχου και 70.000 ευρώ για τον δήμο Σουφλίου ενέκρινε ως έκτακτη επιχορήγηση, για την αντιμετώπιση των εκτεταμένων ζημιών από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης.

Add a comment

Δέκα ημέρες μετά την υποβολή του, εγκρίθηκε από την Κοινή Τεχνική Γραμματεία του “Συμφώνου των Δημάρχων” το Σχέδιο Δράσης Αειφορικής Ενέργειας και Κλίματος (ΣΔΑΕΚ) του δήμου Ορεστιάδας.

Add a comment

Φωτογραφία της ημέρας

Ροή ειδήσεων

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία