Δύσκολη είναι η κατάσταση στη Σαμοθράκη, όπου για τρίτη φορά από την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς ο χιονιάς “χτυπά” το νησί, εξαντλώντας τις δυνάμεις του μετρημένου στα δάχτυλα προσωπικού που διαθέτει ο δήμος για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα. 

Add a comment

Επισκέψεις στα νηπιαγωγεία του δήμου Ορεστιάδας θα πραγματοποιήσει τις επόμενες ημέρες αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης, προκειμένου να ενημερώσει τις νηπιαγωγούς σχετικά με τις “επικίνδυνες εξελίξεις για το μέλλον των νηπιαγωγείων”, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η παράταξη. 

Add a comment

To A' KAΠH και το Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης ορίστηκαν ανοιχτοί θερμαινόμενοι χώροι εν όψει δυσμενών καιρικών συνθηκών, για όσους δημότες χρειαστούν χώρο φιλοξενίας. 

Add a comment

Οδηγίες προς τους πολίτες για τις μετακινήσεις τους με αυτοκίνητο αλλά και πεζή εξέδωσε το τμήμα Πολιτικής Προστασίς της ΠΕ Έβρου, με αφορμή το αναμενόμενο κύμα κακοκαιρίας και τους καλεί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Add a comment

Έκκληση προς τους πολίτες να συνεργαστούν για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση του επερχόμενου κύματος κακοκαιρίας, απηύθυνε ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Δημήτρης Πέτροβιτς, σε δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά την έκτακτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της περιφερειακής ενότητας Έβρου.

Add a comment

Μήνυμα ενότητας και συνεργασίας των φορέων για την πρόοδο και ανάπτυξη του τόπου έστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς κατά την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πρωτοχρονιάς στο “Νομαρχείο” στην Αλεξανδρούπολη.

Add a comment

Κατά πλειοψηφία “πέρασε” από το δημοτικό συμβούλιο Ορεστιάδας (27/12) ο προϋπολογισμός της Διαδημοτικής Επιχείρησης Αξιοποίησης και Ανάδειξης του ποταμού Άρδα για το 2017.

Add a comment

Κατά 50% περίπου υπολογίζεται ότι θα μειωθούν οι ετήσιες δαπάνες για τις ενεργειακές ανάγκες του κολυμβητηρίου Ορεστιάδας, χάρη στις παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης που θα γίνουν στις εγκαταστάσεις θέρμανσης, ψύξης και παροχής ζεστού νερού. 

Add a comment

Υψηλές πιθανότητες να ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΑΜΘ 2014-2020 έχει το έργο κατασκευής του 4ου νηπιαγωγείου Ορεστιάδας, προϋπολογισμού 1.043.400 ευρώ (το ποσό περιλαμβάνει 202.000 ευρώ ΦΠΑ).

Add a comment

Την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η τελευταία για το 2016 συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ορεστιάδας. Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 8 το βράδυ και στη διάρκειά της θα συζητηθούν είκοσι (20) συνολικά θέματα. 

Add a comment

Μέχρι την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017 θα πρέπει να καταθέσουν τις αιτήσεις τους οι πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι που επιθυμούν να επιχορηγηθούν από τον δήμο Ορεστιάδας για το 2017. 

Add a comment

Με δάνειο που θα ξεπερνά το ποσό των 3,5 εκ. ευρώ σχεδιάζει το δήμος Αλεξανδρούπολης να καλύψει τη δαπάνη αντικατάστασης των συμβατικών φωτιστικών και λαμπτήρων με τα νέου τύπου/πράσινης τεχνολογίας LED. 

Add a comment

Την εφαρμογή “μεταφορικού ισοδύναμου” στο νησί της Σαμοθράκης πρότεινε ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Δημήτρης Πέτροβιτς στον υπουργό Ναυτιλίας, Παναγιώτη Κουρουμπλή, στη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο με τη συμμετοχή αυτοδιοικητικών Περιφερειών και Δήμων. 

Add a comment

Φωτογραφία της ημέρας

Ροή ειδήσεων

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία