Με τη συζήτηση του θέματος που αφορά στον κίνδυνο να χάσουν οι αγρότες του Τριγώνου τη συνδεδεμένη ενίσχυση εξαιτίας της πρόφατης χαζόπτωσης στην περιοχή τους, ανοίγει η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ορεστιάδας, την Τρίτη 8 Αυγούστου στις 8 το βράδυ.

Add a comment

Στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2014-2020 της περιφέρειας Αν. Μακεδονίας-Θράκης, με προϋπολογισμό 6,26 εκ. ευρώ, εντάχθηκε η αξιοποίηση του γεωθερμικού πεδίου Αρίστηνου του δήμου Αλεξανδρούπολης, με απόφαση του περιφερειάρχη, Χρήστου Μέτιου.

Add a comment

“Φερετζέ” χαρακτηρίζει η “Λαϊκή Συσπείρωση” Ορεστιάδας την απόφαση των δημάρχων Ορεστιάδας, Αλεξανδρούπολης και Καβάλας να “συνεχίσουν δικαστικά τον αγώνα κατά των μετωπικών διοδίων στην ΑΜΘ”. 

Add a comment

Μέχρι την Παρασκευή 21 Ιουλίου θα γίνονται δεκτές οι δηλώσεις ενδιαφέροντος συμμετοχής στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης του δήμου Ορεστιάδας. 

Add a comment

Την παραχώρηση κατά χρήση τεσσάρων στρεμμάτων που ανήκουν στη δικαιοδοσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης θα ζητήσει με επίσημο αίτημά του ο δήμος Ορεστιάδας, προκειμένου να εξυπηρετήσει τις αυξημένες ανάγκες παροχής υπηρεσιών σε αδέσποτα ζώα. 

Add a comment

«Για άλλη μια φορά, ο κ. Μαυρίδης, προσπαθώντας να καλύψει την ανεπάρκεια της δημοτικής του αρχής, κάνει κατάχρηση λόγου, όπως κάνει συνεχώς τόσο εντός όσο και εκτός του δημοτικού συμβουλίου, τα έργα όμως και οι πράξεις του τον διαψεύδουν», σχολιάζει η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δήμος Ορεστιάδας/Τόπος να ΖΩ», Μαρία Γκουγκουσκίδου, απαντώντας σε όσα είπε ο δήμαρχος Ορεστιάδας στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε την Τρίτη (27/6). 

Add a comment

Στον δήμο Διδυμοτείχου επικεντρώνεται κυρίως το πρόβλημα με τους συμβασιούχους, καθώς στον συγκεκριμένο δήμο του Έβρου οι 10 συμβασιούχοι καθαριότητας έχουν κλείσει 24μηνο και σύμφωνα με την πρόσφατη απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συμβουλίου, για τη συγκεκριμένη κατηγορία δεν προβλέπεται νέα ανανέωση σύμβασης.

Add a comment

Στάσιμα προβλήματα καθημερινότητας, “διάτρητο” οδικό δίκτυο, ισχνό αποτύπωμα έργων,  “στεγνή” διαχείριση, ασυνέπεια στο θέμα μεταστέγασης του ΙΚΑ και ερωτήματα για τη διαχείριση της άμμου του ποταμού Άρδα και για τον ζεόλιθο έθεσε η επικεφαλής της παράταξης “Δήμος Ορεστιάδας/Τόπος να Ζω”, Μαρία Γκουγκουσκίδου, στην ειδική συνεδρίαση παρουσίασης απολογισμού της δημοτικής αρχής Ορεστιάδας για το 2016.

Add a comment

Ομόφωνα εγκρίθηκε την Τρίτη (13/6) από το δημοτικό συμβούλιο Ορεστιάδας η σύναψη της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του δήμου Ορεστιάδας, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης-Αποχέτευσης Ορεστιάδας, με αντικείμενο την αξιοποίηση ιλύος (λυματολάσπης) του βιολογικού καθαρισμού για γεωργικούς σκοπούς.

Add a comment

Η μελέτη, σε πρακτικό επίπεδο, της αξιοποίησης της λυματολάσπης του βιολογικού καθαρισμού για γεωργικούς σκοπούς είναι ο στόχος της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, του δήμου Ορεστιάδας και της ΔΕΥΑΟ, που αναμένεται να εγκριθεί σήμερα κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ορεστιάδας.

Add a comment

Η προγραμματική σύμβαση μεταξύ του δήμου Ορεστιάδας, του Δ. Π. Θ. και της ΔΕΥΑΟ, για την “αξιοποίηση ιλύος (λυματολάσπη) βιολογικού καθαρισμού για γεωργικούς σκοπούς” έρχεται στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ορεστιάδας, την Τρίτη 13 Ιουνίου.

Add a comment

Σε ελέγχους τήρησης της υποχρέωσης των ιδιοκτητών οικοπέδων και ακάλυπτων χώρων να τα διατηρούν καθαρά από ξερά χόρτα και εύφλεκτα υλικά, προχωρά ο δήμος Αλεξανδρούπολης. 

Add a comment

Στο υπό κατάρτιση Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων έτους 2017 έχει συμπεριληφθεί η μελέτη στατικής ενίσχυσης του σίφωνα και αποκατάστασης της ποτάμιας αναβαθμίδας στη γέφυρα των Κομάρων.

Add a comment

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία