Στο θέμα του νέου τμήματος Διατροφολογίας και της χωροθέτησής του στην Αλεξανδρούπολη αναφέρεται σε ανακοίνωσή της η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "δήμος Ορεστιάδας: Τόπος να ζω", Μαρία Γκουγκουσκίδου, ζητώντας την άμεση σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου Ορεστιάδας.

Add a comment

"Δυστυχώς, ακόμα μία δυσάρεστη εξέλιξη για την περιοχή μας διαφαίνεται στον ορίζοντα κι αυτή έχει να κάνει με την απομάκρυνση της πιθανότητας της ίδρυσης τρίτου πανεπιστημιακού τμήματος στην Ορεστιάδα και συγκεκριμένα αυτού της Τεχνολογίας Τροφίμων - Διατροφολογίας", αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε για τις "εξελίξεις" αναφορικά με την έδρα του τμήματος "Διατροφολογίας", η δημοτική παράταξη Ορεστιάδας "Είναι στο χέρι μας". 

Add a comment

Πατάτες, κρεμμύδια, τυρί (φέτα) και είδη καθαριότητας θα διανεμηθούν την επόμενη εβδομάδα στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ των δήμων Ορεστιάδας και Διδυμοτείχου.

Add a comment

Οικονομική ενίσχυση ύψους 195.000 ευρώ θα λάβει ο δήμος Σαμοθράκης από την έκτακτη χρηματοδότηση που ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, για 88 συνολικά μικρούς ορεινούς και νησιωτικούς δήμους.

Add a comment

Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους οι αθλητικοί σύλλογοι του δήμου Ορεστιάδας, που θέλουν να επιχορηγηθούν για το έτος 2018. 

Add a comment

Αναπάντητο παραμένει το ερώτημα για τον χρόνο επαναλειτουργίας του δημοτικού κολυμβητηρίου Ορεστιάδας, που μένει κλειστό από τις 12 Φεβρουαρίου.

Add a comment

Με το ποσό των 2.909.500 ευρώ χρηματοδοτείται η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης από το ΕΣΠΑ τομέα Παιδείας για την προμήθεια εξοπλισμού Τεχνολογιών της Πληροφορίας και των Επικοινωνιών (ΤΠΕ), που θα διατεθεί σε 671 σχολικές μονάδες της περιοχής.

Add a comment

Η Ελένη Δημούδη-Τζατζαΐρη νέα πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στη διάρκεια ειδικής συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (13/03). 

Add a comment

Με στόχο τη λειτουργία πιστοποιημένων παιδικών χαρών, στη βάση των νέων σύγχρονων κανονισμών ασφαλείας που αυστηροποιούν τις προδιαγραφές για την προστασία των παιδιών, το υπουργείο Εσωτερικών ενεργοποίησε την πρόσκληση, προϋπολογισμού 70 εκατ. ευρώ, για την «Προμήθεια και Τοποθέτηση Εξοπλισμού για την Αναβάθμιση Παιδικών Χαρών των Δήμων της Χώρας» στο πλαίσιο του Ειδικού Προγράμματος Ενίσχυσης Δήμων «ΦιλόΔημος ΙΙ».

Add a comment

Στην περιοχή του στρατοπέδου «Πατσούκα» και γύρω από το Μαρκοπούλειο θα χρησιμοποιηθεί την Πέμπτη (08/03), για πρώτη φορά, ο κλαδοθρυμματιστής που προμηθεύτηκε η υπηρεσία Πρασίνου του δήμου Αλεξανδρούπολης για την αποκομιδή των κομμένων κλαδιών δέντρων.

Add a comment

Τέσσερις στους πέντε δήμους του Έβρου (Ορεστιάδας, Διδυμοτείχου, Σουφλίου, Σαμοθράκης) “ξέχασαν” τις υποχρεώσεις τους όσο αφορά τους “Δασικούς Χάρτες”, και την ανάρτηση ορίων οικισμών και οικιστικών πυκνώσεων που έπρεπε να έχουν προχωρήσει μέχρι το τέλος του 2017, με μοναδική εξαίρεση τον δήμο Αλεξανδρούπολης.

Add a comment

Στο επιχειρησιακό πρόγραμμα της Περιφέρειας ΑΜΘ 2014-2020 εντάχθηκε το έργο ανάδειξης και αξιοποίησης των παλαιών αποθηκών του ΟΣΕ στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, προϋπολογισμού 2,6 εκ. ευρώ. 

Add a comment

Ένα “χαλαρώστε” που απηύθυνε με ύφος κάμποσων καρδιναλίων προς τους δημοτικούς συμβούλους των παρατάξεων μειοψηφίας ο πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Αθλητισμού του δήμου Ορεστιάδας (Κ. Κ. Π. Α. Α. Δ. Ο.), Αλέξανδρος Μπαρμπούδης, ήταν αρκετό για να προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στη χθεσινή (27/02) συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ορεστιάδας. 

Add a comment

Νέο πρόεδρο θα εκλέξει τη Δευτέρα 5 Μαρτίου το περιφερειακό συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, σε ειδική συνεδρίαση που προγραμματίστηκε στις 7 το απόγευμα. 

Add a comment

Ολιγοήμερη αναβολή, λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών, παίρνει η διανομή τροφίμων του προγράμματος ΤΕΒΑ στους δήμους Ορεστιάδας και Διδυμοτείχου, η οποία επρόκειτο να γίνει από τις 28 Φεβρουαρίου έως τις 2 Μαρτίου. 

Add a comment

Φωτογραφία της ημέρας

Ροή ειδήσεων

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία