Γ. Καΐσας: Τα Fake News του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ χτύπησαν και στο νοσοκομείο του Διδυμοτείχου 

Διαψεύδει τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννακό, ο βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Καΐσας, κατηγορώντας τον ότι παρουσίασε σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών fake news για το νοσοκομείο του Διδυμοτείχου.

Σε δήλωσή του ο βουλευτής αναφέρει συγκεκριμένα:  

"Με λύπη μου διαπιστώνω ότι τα Fake news χτύπησαν και στο Διδυμότειχο από το στόμα του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, του κ. Γιαννακού αυτή την φορά.

Στη συνέντευξη στην Εφημερίδα των Συντακτών, μεταξύ άλλων “στοιχείων” παρουσίασε και γραφικό με το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου με μηδέν “0” νεφρολόγους! Φτάνει δε στο σημείο να ισχυριστεί ότι οι συμπολίτες μας με νεφρολογικά προβλήματα επισκέπτονται τα νοσοκομεία της Ανδριανούπολης!

Όχι μόνο αναπαράγει ψέματα ο κ. Γιαννακός, αλλά αυτή την εποχή υπηρετούν 2 νεφρολόγοι στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου και επίκειται και διορισμός τρίτου μέσα στον επόμενο μήνα ύστερα από την πλήρωση της θέσης της προκήρυξης που έχει προηγηθεί.

Ποτέ άλλοτε στο ακριτικό Νοσοκομείο δεν υπηρετούσαν τόσοι γιατροί. Ο τοπικός πληθυσμός το γνωρίζει πολύ καλά. Αλήθεια ποιους εξυπηρετεί ο κ. Γιαννακός και οι προφανώς ντόπιες “πηγές” του με την δυσφήμιση του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου αλλά και της Δημόσιας Υγείας γενικότερα; 

Όσο και αν σας ενοχλεί, το ψέμα έχει κοντά ποδάρια κ. Γιαννακέ."

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία