Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης: Νέοι κανόνες για αντιπροσώπους και ιατρικούς επισκέπτες 

Νέους κανόνες στην παρουσία των εμπορικών αντιπροσώπων εταιρειών εντός του νοσοκομείου Αλεξανρούπολης βάζει η διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Από τις 15 Μαΐου θα απαγορεύεται η είσοδος σε όποιον αντιπρόσωπο δεν θα διαθέτει την ειδική κάρτα εισόδου, για τη χορήγηση της οποίας οι αντιπρόσωποι θα πρέπει να καταθέσουν αίτηση μέχρι τις 30 Απριλίου. 

Στους ιατρικούς επισκέπτες μέλη του ΠΟΣΥΦΕ-ΣΕΚ θα επιτρέπεται η είσοδος εντός των χώρων του νοσοκομείου με την επίδειξη της επίσημης κάρτας μέλους του συλλόγου. Οι ιατρικοί επισκέπτες θα μπορούν να έρχονται σε επαφή μόνο με το ιατρικό προσωπικό, στο γραφείο των ιατρών και σύμφωνα με το ωράριο που θα καθορίζει ο Διευθυντής κάθε κλινικής ή τμήματος. 

Και οι 2 κατηγορίες (ιατρικοί επισκέπτες μέλη του ΠΟΣΥΦΕ-ΣΕΚ και εμπορικοί αντιπρόσωποι) υποχρεωτικά θα υπογράφουν συμβόλαιο εμπιστευτικότητας. 

Σε όλες τις περιπτώσεις, απαγορεύεται η επεξεργασία προσωπικών δεδομένων ασθενών, και η καταγραφή του αριθμού των προιόντων της εταιρείας που συνταγογραφήθηκαν ή παραγγέλθηκαν, καθώς και η επεξεργασία αυτών των πληροφοριών.

Σε περίπτωση παραβίασης του κανονισμού, η Διοίκηση θα ανακαλεί την άδεια εισόδου στο νοσοκομείο, ενώ σε περιπτώσεις παραβίασης προσωπικών δεδομένων ή εκβιασμών σε μέλη του προσωπικού, θα ασκείται και ποινική δίωξη.

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία