Επιστημονική εκδήλωση και εγκαίνια του γραμμικού επιταχυντή στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης 

Με μία επιστημονική εκδήλωση για την ακτινοθεραπεία θα συνδυαστούν τα επίσημα εγκαίνια του νέου υπερσύγχρονου γραμμικού επιταχυντή του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, που θα πραγματοποιηθούν στις 11 το πρωί της Παρασκευής (08/12) στον χώρο ακτινοθεραπείας, παρουσία εκπροσώπων του Ιδρύματος “Στάυρος Νιάρχος”. 

Στην εκδήλωση που θα προηγηθεί των εγκαινίων, η οποία θα διεξαχθεί στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου, από τις 9 έως τις 10:30 το πρωί, θα μιλήσουν: 

-Γεώργιος Πισσάκας, Πρόεδρος Ελληνικής Ακτινοθεραπευτική Εταιρείας, Συντονιστής Διευθυντής Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας του Ακτινοθεραπευτικού Ογκολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Αλεξάνδρα», με θέμα τις “προκλήσεις της Ακτινοθεραπείας”.

-Μιχαήλ Κουκουράκης, Καθηγητής Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας ΔΠΘ, Διευθυντής Ακτινοθεραπευτικού Ογκολογικού Τμήματος του ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης, με θέμα τον “ρόλο της ακτινοθεραπείας στη θεραπεία του καρκίνου”.

-Θεοφάνης Βορβολάκος, Επικ. Καθηγητής Ψυχιατρικής ΔΠΘ, Επικ. Καθηγητής Παν. Ψυχιατρικής Κλινικής του ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης, με θέμα τη “συμβολή της Συμβουλευτικής – Διασυνδετικής Ψυχιατρικής στη θεραπευτική αντιμετώπιση των ασθενών”.

Φωτογραφία της ημέρας

Ροή ειδήσεων

Επικοινωνία