Διαγωνισμός καλλιτεχνικής έκφρασης/δημιουργίας για τον μητρικό θηλασμό

Στον διαγωνισμό καλλιτεχνικής έκφρασης και δημιουργίας για την προαγωγή του μητρικού θηλασμού, που διοργανώνει το υπουργείο Υγείας, συμμετέχει το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Έβρου.  

Μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου, μεμονωμένα άτομα (από την ηλικία μαθητών του Γυμνασίου), ομάδες ή φορείς, που θέλουν να συμμετάσχουν, θα έχουν το χρονικό περιθώριο να καταθέσουν τις δημιουργίες τους σε μία από τις έξι κατηγορίες που έχουν ανακοινωθεί:  
1. Ζωγραφιά-Σκίτσο
2. Φωτογραφία
3. Ραδιοτηλεοπτικό μήνυμα, διάρκειας 30 έως 40 δευτερολέπτων
4. Ταινία κινουμένων σχεδίων έως 3 λεπτά
5. Ταινία-βίντεο μικρού μήκους έως 7 λεπτά
6. Μουσική σύνθεση-τραγούδι έως 4 λεπτά

Το υλικό που θα κατατεθεί θα αξιολογηθεί εντός του Α΄ τετραμήνου του 2018 και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει τον Μάιο, ενώ τον ίδιο διάστημα θα  πραγματοποιηθεί και η τελετή βράβευσης από το υπουργείο Υγείας. Τα βραβεία θα είναι τιμητικά και δε συνοδεύονται από χρηματικά έπαθλα.  

Η δράση έχει σκοπό την ανάδειξη, την ενθάρρυνση, την προαγωγή και την υποστήριξη του Μητρικού Θηλασμού, καθώς και την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού, των επαγγελματιών υγείας, των νέων ζευγαριών και των γυναικών στο πεδίο του Μητρικού Θηλασμού, αξιοποιώντας ως μέσο την δημιουργική και καλλιτεχνική έκφραση.

Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση με τίτλο «Μητρικός θηλασμός: Δικαίωμα-Έκφραση-Υγεία” μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βρούν στο (https://diavgeia.gov.gr/doc/7ΑΡΨ465ΦΥΟ-ΡΓ5?inline=true).

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία