Εκδήλωση για τον Μητρικό Θηλασμό στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης 

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού διοργανώνει την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι, η Επιτροπή Μητρικού Θηλασμού του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε γονείς και μέλλοντες γονείς και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Μητρότητας των εξωτερικών Μαιευτικών Ιατρείων. 

Εν τω μεταξύ, από την Τρίτη 31 Οκτωβρίου ξεκινά στο νοσοκομείο και η λειτουργία του Ιατρείου Προετοιμασίας Μητρότητας και Μητρικού θηλασμού, για τις μέλλουσες μητέρες, οι οποίες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα για το πώς θα γεννήσουν με φυσικό τρόπο και πώς στη συνέχεια θα θηλάσουν επιτυχώς το μωρό τους. Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνεται στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης. Τα μαθήματα θα γίνονται δωρεάν (όπως και όλες οι υπηρεσίες του νοσοκομείου) από μαίες της επιτροπής θηλασμού του νοσοκομείου σε ολιγομελείς ομάδες. Οι ενδιαφερόμενες θα πρέπει να δηλώσουν τηλεφωνικά το ενδιαφέρον τους να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα (2551351379 ή 2551351380 Δευτέρα έως Παρασκευή 8.00 π.μ. έως 1 μ.μ.). 

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία