Καινούρια σελίδα για τον Ορθοπεδική Κλινική του νοσοκομείου Διδυμοτείχου 

Έτοιμη να “γυρίσει σελίδα” και να επιστρέψει σε κανονική και απρόσκοπτη λειτουργία είναι η Ορθοπεδική Κλινική του νοσοκομείου Διδυμοτείχου.

Ήδη δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η απόφαση μόνιμης πρόσληψης Επιμελητή Β΄ Ορθοπεδικής, ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα μετά το Πάσχα. Παράλληλα έχει ολοκληρωθεί η απόσπαση ενός στρατιωτικού ορθοπεδικού, από το “γειτονικό” ΚΙΧΝΕ (στρατιωτικό νοσοκομείο) στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου, και από την Πέμπτη (30/3) “μπαίνει” κανονικά στο πρόγραμμα πρωινών ιατρείων και εφημεριών. Για τη μετακίνηση αυτή χρειάστηκε η σύμφωνη γνώμη των υπηρεσιών της Μεραρχίας και του δ. σ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Έβρου. Η παρουσία των δύο ιατρών αποκαθιστά την πλήρη λειτουργία της Ορθοπεδικής και των χειρουργείων της, μετά την...πρόσκαιρη αρρυθμία που προκάλεσε στην κλινική η ασθένεια ενός ορθοπεδικού της.

Επιπλέον, έχει προκηρυχτεί και μία (1) θέση επικουρικού ορθοπεδικού, για την οποία, όπως είχε δηλώσει προ ημερών ο διοικητής των νοσοκομείων του Έβρου, Δημήτρης Αδαμίδης, υπάρχει ήδη ένας υποψήφιος. 

Στόχος της διοίκησης είναι να καταστήσει την Ορθοπεδική Κλινική του νοσοκομείου Διδυμοτείχου ελκυστική για ειδικευόμενους γιατρούς, η παρουσία των οποίων θα την ενισχύσει και θα την αναβαθμίσει περαιτέρω. 

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία