Ημερίδα με θέμα “Ναρκωτικά-μια συνεχιζόμενη μάστιγα-πρόληψη και τρόποι αντιμετώπισης” διοργανώνει την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, η 12η Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού “Έβρου” στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης.  

Add a comment

“Η ηλεκτρονική καταγραφή και ο έλεγχος θα γίνει, όσο και αν αντιδρούν ορισμένοι”, διαμηνύει η διοίκηση του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, απαντώντας στον “θόρυβο” που, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, “κάνουν κάποιοι για να αποτρέψουν την τοποθέτηση υπαλλήλων στην ηλεκτρονική καταγραφή των προσερχομένων στο Τμήμα Επειγόντων”.

Add a comment

Επιτέλους! Ένα χρόνιο αίτημα των φορέων και κατοίκων της Σαμοθράκης, που αφορά τον χαρακτηρισμό του Κέντρου Υγείας του νησιού σε “άγονο και προβληματικό”, παίρνει “σάρκα και οστά” με την Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Υγείας και Οικονομικών.

Add a comment

Μάλλον δεν εκπλήσσει το γεγονός ότι μία “συγκλονιστική αποκάλυψη” του Πρώτου Θέματος αποδεικνύεται ψευδής. Άλλωστε, τι σημασία έχει κι αν ακολουθήσει διάψευση; Ο στόχος θα έχει επιτευχθεί σύμφωνα με τη γκαιμπελική μέθοδο "πες, πες, (ψέματα) στο τέλος κάτι θα μείνει". 

Add a comment

Στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης “επέστρεψε” το παλαιό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης καθώς την Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017, και σε εφαρμογή τελεσίδικων δικαστικών αποφάσεων παραδόθηκε από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Έβρου σε εκπρόσωπο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Add a comment

Από σήμερα (15/12) και μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις για τις 112 θέσεις της κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, που προκήρυξε το νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για τις υπηρεσίες καθαριότητας και πλυντηρίων της νοσηλευτικής μονάδας.

Add a comment

Σε άλλο επίπεδο περνά πλέον η ακτινοθεραπεία στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, με αφετηρία την εγκατάσταση και λειτουργία του νέου γραμμικού επιταχυντή, που δώρισε στη νοσηλευτική μονάδα το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Add a comment

 Την πρόσληψη 18 νέων μόνιμων υπαλλήλων και 12 συμβασιούχων, μέσω ΟΑΕΔ, για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, ανακοίνωσε η διοίκηση των νοσοκομείων Έβρου. Add a comment

Με μία επιστημονική εκδήλωση για την ακτινοθεραπεία θα συνδυαστούν τα επίσημα εγκαίνια του νέου υπερσύγχρονου γραμμικού επιταχυντή του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, που θα πραγματοποιηθούν στις 11 το πρωί της Παρασκευής (08/12) στον χώρο ακτινοθεραπείας, παρουσία εκπροσώπων του Ιδρύματος “Στάυρος Νιάρχος”. 

Add a comment

Διήμερο προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για τις παθήσεις του θυρεοειδή αδένα θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο, 25 και 26 Νοεμβρίου στο Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας.

Add a comment

Δυόμισι χιλιάδες εξετάσεις, 40 διαφορετικών ειδών, πραγματοποιήθηκαν από το 50μελές ιατρικό κλιμάκιο (22 ειδικοτήτων), που βρέθηκε για τέσσερις ημέρες στη Σαμοθράκη, στο πλαίσιο του Εθνικού Προγράμματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, με αποκλειστικό χορηγό το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Add a comment

Στον διαγωνισμό καλλιτεχνικής έκφρασης και δημιουργίας για την προαγωγή του μητρικού θηλασμού, που διοργανώνει το υπουργείο Υγείας, συμμετέχει το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Έβρου.  

Add a comment

Φωτογραφία της ημέρας

Ροή ειδήσεων

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία