Στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης θα διατεθεί ο ένας από τους 19 αξονικούς τομογράφους που θα προμηθευτεί το υπουργείο Υγείας για ισάριθμα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας.

Add a comment

Δώρο ζωής έκαναν οι συγγενείς αποβιώσαντος ασθενούς στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, με την απόφασή τους να δωρήσουν τα όργανα του ανθρώπου τους (ήπαρ, δύο νεφροί και δύο κερατοειδείς) σε ασθενείς που ανέμεναν να βρεθεί μόσχευμα. 

Add a comment

Νέους κανόνες στην παρουσία των εμπορικών αντιπροσώπων εταιρειών εντός του νοσοκομείου Αλεξανρούπολης βάζει η διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Add a comment

“Μόνο μετά την πρόσληψη άλλου αιματολόγου θα υλοποιηθεί η απόφαση της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας (Μακεδονίας-Θράκης) για την τρίμηνη απόσπαση της επιμελήτριας ειδικής αιματολόγου της Αιματολογικής Κλινικής Αλεξανδρούπολης”.

Add a comment

Τα Λουτρά, την Αύρα και την Πυλαία θα επισκεφθεί στις 19, 24 και 29 Απριλίου, αντίστοιχα, στρατιωτικό ιατρικό κλιμάκιο του 216 Κινητού Χειρουργικού Νοσοκομείου Εκστρατείας (ΚΙΧΝΕ) Αλεξανδρούπολης, για δωρεάν προληπτικές υγειονομικές εξετάσεις των κατοίκων των τριών χωριών.

Add a comment

Στην Ορεστιάδα θα βρίσκεται στις 3 και 4 Μαΐου η Κινητή Μονάδα Μαστογράφου, στο πλαίσιο του προγράμματος δωρεάν μαστογραφικού ελέγχου που υλοποιεί η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία σε συνεργασία με την Κ. Ε. Δ. Ε.

Add a comment

Το νέο σύστημα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 16 Απριλίου, στις 7 το απόγευμα στο «Νομαρχείο» στην Αλεξανδρούπολη. 

Add a comment

Ξεκίνησε σήμερα (10/04) η υποβολή αιτήσεων για επτά θέσεις μόνιμων γιατρών στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης και ενός νεφρολόγου στο νοσοκομείο του Διδυμοτείχου.

Add a comment

Στη Συκορράχη του δήμου Αλεξανδρούπολης θα βρίσκεται την Τρίτη 6 Μαρίου στρατιωτικό ιατρικό κλιμάκιο της 12ης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού, αποτελούμενο από πνευμονολόγο και νοσηλευτικό προσωπικό.

Add a comment

Από τον πρώτο κοινωνικό έλεγχο θα “περάσουν” φορείς και πολίτες τον διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Έβρου, Δημήτρη Αδαμίδη, το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου.

Add a comment

Νέο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό θα αποκτήσουν τα Κέντρα Υγείας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με χρηματοδότηση ύψους 696.000 ευρώ, που θα προέλθει από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της ΠΑΜΘ (2014-2020).

Add a comment

Σε δώδεκα σημεία στοιχειοθετείται η “αλήθεια για τα ασανσέρ του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης”, όπως προκύπτει από το πόρισμα της Ε. Δ. Ε. που διεξήχθη με πρωτοβουλία του διοικητικού συμβουλίου του νοσοκομείου και της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας. 

Add a comment

Σχεδόν καθημερινά, από την αρχή του 2018, γίνονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης οι εξατομικευμένες επεμβάσεις αποκατάστασης της πρεσβυωπίας, που συνδυάζουν τη σύγχρονη τεχνολογία κατευθυνόμενης χειρουργικής και τη χρήση εμφυτευμάτων.

Add a comment

Φωτογραφία της ημέρας

Ροή ειδήσεων

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία