Μ. Α. Σ. για Π. Φύσσα: “Δεν ξεχνάμε! Έξω οι φασίστες από σχολές και γειτονιές”

Μήνυμα για τη συμπλήρωση τεσσάρων ετών από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από την εγκληματική-ναζιστική Χρυσή Αυγή, στέλνει το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών (Μ. Α. Σ.), καλώντας εργαζόμενους, φοιτητές και όλο τον λαό “να απομονώσουν τη Χρυσή Αυγή”. 

Στην ανακοίνωσή της η φοιτητική παράταξη αναφέρει: 

“Στις 18 Σεπτέμβρη συμπληρώνονται στις 4 χρόνια από  τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα στην Αμφιάλη από την εγκληματική – ναζιστική Χρυσή Αυγή.

Οι φασίστες, ως πιστά σκυλιά του συστήματος, έχουν  αποδείξει επανειλημμένα πως στόχος τους είναι όποιος προσπαθεί να σηκώσει κεφάλι διεκδικώντας μια καλύτερη ζωή!

Οι επιθέσεις σε πρωτοπόρους αγωνιστές, συνδικαλιστές είναι ο τρόπος τους να δείχνουν την αφοσίωση τους στα αφεντικά. Όταν, λοιπόν, δεν βρίσκονται μέσα στη Βουλή για να ρωτάνε τι μέτρα θα πληρώσει ο ελληνικός λαός για να πλουτίσουν οι εφοπλιστές και οι βιομήχανοι, βάζουν στο στόχαστρο όποιον προσπαθεί να τους χαλάσει τη «σούπα».

Κάθε μέρα ο κατάλογος με την «πλούσια» δράση των φασιστών αυξάνεται. Παρόλα αυτά 4 ολόκληρα χρόνια με ευθύνη της Δικαιοσύνης και όλων των κυβερνήσεων, η δίκη της εγκληματικής – ναζιστικής Χρυσής Αυγής έχει καταντήσει το πιο σύντομο ανέκδοτο. Ο Ρουπακιάς και οι υπόλοιποι του σιναφιού του κυκλοφορούν ελεύθεροι χωρίς να τους έχει επιβληθεί καμία ποινή, έτσι για τα «μάτια» του κόσμου.

Η Χρυσή Αυγή πρέπει απομονωθεί από τους εργαζόμενους, τους φοιτητές, σπουδαστές και όλο το λαό. Προσπαθεί να παρουσιάσει τους πρόσφυγες, τα θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου, ως θύτες για την κατάσταση που ζει ο ελληνικός λαός βγάζοντας  «λάδι» όλους τους που πλουτίζουν τόσο στην κρίση όσο και στην ανάπτυξη τους πλάτες μας, αθωώνοντας τα ιμπεριαλιστικά κέντρα που δημιουργούν τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και σκοτώνουν τους λαούς!

Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να σταματήσουμε να διεκδικούμε ένα καλύτερο μέλλον .

Τους έλεγε και ο Παύλος: «Μου είπαν να μην κάνω όνειρα τρελά, να μην τολμήσω να κοιτάξω τα αστέρια, μα εγώ ποτέ μου δεν τους πήρα σοβαρά, πήρα τον κόσμο ολόκληρο στα δυο μου χέρια.»

Φωτογραφία της ημέρας

Ροή ειδήσεων

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία