Σταθερές και με αυξανόμενο ρυθμό είναι οι αναφορές και οι καταγγελίες για τις παράνομες επαναπροωθήσεις προσφύγων στον Έβρο αναφέρει το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες.

Add a comment

Mε δεσμεύσεις από την πλευρά του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κατέληξε η συζήτηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των εκπροσώπων της πανελλαδικής επιτροπής των μπλόκων και του Βαγγέλη Αποστόλου. 

Add a comment

Μέχρι την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου για εκδηλώσεις της χειμερινής περιόδου και μέχρι τις 27 Απριλίου για εκδηλώσεις της θερινής περιόδου, θα δέχεται το υπουργείο Πολιτισμού τα αιτήματα πολιτιστικών φορέων για παροχή αιγίδας και οικονομική ενίσχυση.

Add a comment

Τη δημιουργία ενός «πλέγματος προστασίας» των εργαζομένων που καταγγέλλουν πρακτικές εργοδοτικής αυθαιρεσίας, ζητούν από την υπουργό Εργασίας 51 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ αυτών και οι Εβρίτες βουλευτές του κόμματος, Δημήτρης Ρίζος και Γιώργος Καΐσας.

Add a comment

Το πρόγραμμα επιδότησης από εθνικούς πόρους της ίδρυσης και λειτουργίαςνέων δημοτικών βρεφονηπιακών σταθμών ανέλυσε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, σε συνάντηση που είχε με δημάρχους και εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Add a comment

Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα (18/12), μπροστά στο υπουργείο Περιβάλλοντος, ο Πανελλαδικός Σύλλογος Εργαζομένων Φορέων Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών θα συμμετέχουν στελέχη των φορέων διαχείρισης Δέλτα και Δαδιάς.

Add a comment

Κάλεσμα συμμετοχής των εργαζομένων στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, στην 24ωρη γενική απεργία της Πέμπτης, 14 Δεκεμβρίου 2017, απευθύνουν συνδικαλιστικοί φορείς, σωματεία και τα εργατικά κέντρα του Έβρου.

Add a comment

Πάνω από 200 Τούρκοι “φύλακες” του Ταγίπ Ερντογάν και 10 θωρακισμένα οχήματα της ακολουθίας του φτάνουν σήμερα (04/12) στην Ελλάδα, εν όψει της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στις 7 και 8 Δεκεμβρίου.

Add a comment

Μία μοναδική εμπειρία θα ζήσουν όσοι μαθητές της Γ΄Λυκείου κληρωθούν να συμμετάσχουν στην ξεχωριστή δράση που ανακοίνωσε το Πολεμικό Ναυτικό στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον προστάτη του Άγιο Νικόλαο. 

Add a comment

Παρατείνεται για τρεις μήνες η προθεσμία υπαγωγής δικαιούχων στο πρόγραμμα «επιχορηγούμενης δορυφορικής πρόσβασης των μόνιμων κατοίκων απομακρυσμένων περιοχών της χώρας στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης».

Add a comment

Τη ρητή δέσμευση του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, για την οικονομική στήριξη του έργου σιδηροδρομικής σύνδεσης “sea 2 sea”, που θα συνδέει τη Θεσσαλονίκη, την Καβάλα, την Αλεξανδρούπολη, το Μπουργκάς, τη Βάρνα και το Ρούσε της Βουλγαρίας, εξασφάλισαν οι πρωθυπουργοί Ελλάδας και Βουλγαρίας, Αλέξης Τσίπρας και Μπόικο Μπορίσοφ, κατά τη συνάντηση που είχαν με τον κ. Γιούνκερ στις Βρυξέλλες. 

Add a comment

Υψηλές συγκεντρώσεις νιτροζαμίνης (nitroso-pendimethalin) ανιχνεύτηκαν στο ζιζανιοκτόνο PENCOT 33 EC (με αριθμό άδειας διάθεσης στην αγορά 70111), όπως διαπιστώθηκε κατά την εργαστηριακή ανάλυση του συγκεκριμένου φυτοπροστατευτικού προϊόντος.

Add a comment

Δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (03/10) σε όλη την επικράτεια, στο πλαίσιο της άσκησης «Παρμενίων 2017».

Add a comment

Μήνυμα για τη συμπλήρωση τεσσάρων ετών από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από την εγκληματική-ναζιστική Χρυσή Αυγή, στέλνει το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών (Μ. Α. Σ.), καλώντας εργαζόμενους, φοιτητές και όλο τον λαό “να απομονώσουν τη Χρυσή Αυγή”. 

Add a comment

Κατά την χθεσινή ήμερα (7/9/2017) ψηφίστηκε στην Βουλή των Ελλήνων ένα νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας που όμως περιλάμβανε πολύ σημαντικές διατάξεις για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία.

Add a comment

Είναι μια ιστορικής σημασίας συμφωνία για τη κοινή πορεία ανάπτυξης Ελλάδας και Βουλγαρίας είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά την υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ των υπουργείων Μεταφορών των δυο χωρών.

Add a comment

Την ερχόμενη Τετάρτη στην Καβάλα οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας και της Βουλγαρίας Αλέξης Τσίπρας και Μπόικο Μπορίσοφ θα υπογράψουν τη συμφωνία μεταξύ των δυο χωρών για την επιτάχυνση της κατασκευής της «Σιδηροδρομικής Εγνατίας» όπως δήλωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης.

Add a comment

Με κοινή υπουργική απόφαση καθορίζεται τέλος ανταποδοτικού χαρακτήρα σε όλες τις λεπτές πλαστικές σακούλες μιας χρήσης (πάχους 0-50 μm) από την 1.1.2018, με εξαίρεση τις πλαστικές σακούλες μεταφοράς με πάχος μικρότερο από 15 μm, οι οποίες απαιτούνται για λόγους υγιεινής ή παρέχονται ως πρωτογενής συσκευασία χύδην τροφίμων.

Add a comment

Ενέργειες για τη διασφάλιση της παραγωγής φέτας, όπως αυτή ορίζεται ως προϊόν ονομασίας προέλευσης, ώστε να διατηρήσει τον χαρακτήρα ενός μοναδικού προϊόντος με διεθνή αναγνώριση, ζητούν από τους υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Οικονομικών, με ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή, 38 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. 

Add a comment

Φωτογραφία της ημέρας

Ροή ειδήσεων

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία