Επανέρχονται οι διαλέξεις της “Ακαδημίας” ΑΜΘ

Ξεκινούν ξανά από την Τετάρτη (10/01), μετά την εορταστική ανάπαυλα, οι διαλέξεις της “Ακαδημίας-Δομής Δια Βίου Μάθησης” της Περιφέρειας ΑΜΘ. 

Το πρόγραμμα της θεματικής ενότητας “Περιβάλλον και Άνθρωπος” συνεχίζεται στην Ορεστιάδα, με τη διάλεξη για την “υγιεινή των τροφίμων, τη δημόσια υγεία και τον ρόλο του καταναλωτή”. Θα αναπτυχθεί από τον αναπληρωτή καθηγητή του τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιο Αλεξόπουλο, από τις 6 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ, στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο. 

 Στην Αλεξανδρούπολη είναι προγραμματισμένες δύο διαλέξεις, από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ, σε διαφορετικές αίθουσες του “Νομαρχείου”. Η διάλεξη της ενότητας “Ιατρική στη σύγχρονη κοινωνία”, με θέμα το “παιδί και την οικογένεια σε μία σχέση αλληλεπίδρασης” θα παρουσιαστεί από την επίκουρη καθηγήτρια παιδοψυχιατρικής, Ασπασία Σερντάρη, στην αίθουσα “Αλέξανδρος”. Στη αίθουσα “Αρμονία” θα παρουσιαστεί η διάλεξη της ενότητας “Αγωγή Πολιτών”, με θέμα τις “την εργασιακή ανασφάλεια και την κακή ποιότητα ύπνου ως συνέπειες της οικονομικής κρίσης”, από την επίκουρη καθηγήτρια Δημόσιας Υγιεινής-Κοινωνικής Ιατρικής, Ευαγγελία Νένα. 

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία