Σημαντική διάκριση για το Οικονομικό Τμήμα του Δ. Π. Θ. 

Στην 116η θέση της παγκόσμιας λίστας των Οικονομικών Πανεπιστημίων, ανάμεσα σε 1.000 που αξιολογήθηκαν, κατατάχθηκε το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών (Κομοτηνής) του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης,  

Για τη σημαντική αυτή διάκριση στη διεθνή κατάταξη του Social Sciences Research Network (SSRN) λήφθηκαν υπ΄όψιν κριτήρια εμβέλειας του δημοσιευμένου ερευνητικού έργου, με βάση τα κατ΄ άτομο και κατ' εργασία downloads των επιστημονικών εργασιών των μελών τους.

“Είναι ιδιαίτερη η ικανοποίηση της πανεπιστημιακής κοινότητας του Δ.Π.Θ. για την επιτυχία αυτή του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών που κατέλαβε υψηλή θέση στη  διεθνή κατάταξη του SSRN, και μάλιστα σε μια περίοδο οικονομικής δυσπραγίας για τα Ελληνικά Πανεπιστήμια”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της Πρυτανεία του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου”. 

Στην ίδια ανακοίνωση εκφράζει και τα συγχαρητήριά της στους Καθηγητές και ερευνητές του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών “για τη συμβολή τους στη διάκριση του Τμήματος, που αναδεικνύει το υψηλό επίπεδο διδασκαλίας και έρευνας του Δ. Π. Θ.”. 

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία