Δημοτικό Σχολείο Ν. Βύσσας: Συνέχιση κινητοποιήσεων μέχρι 21/09 και βλέπουμε…. 

Με αποχή από τα μαθήματα, έως και την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, αποφάσισαν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους οι γονείς των μαθητών του δημοτικού σχολείου της Νέας Βύσσας «Καραθεοδώρειο». 

Στη συμβολική κατάληψη που πραγματοποίησαν το πρωί της Δευτέρας (18/09), αντιδρώντας στον φημολογούμενο υποβιβασμό του σχολείου από 6/θέσιο σε 5/θέσιο, ενημερώθηκαν για την παρουσία μίας ακόμα εκπαιδευτικού στο σχολείο, η ανάληψη καθηκόντων της οποίας «ικανοποίησε κατά 50% τα αιτήματα του συλλόγου», ανέφεραν οι γονείς, που μετά την κατάληψη προχώρησαν σε συνέλευση για να αποφασίσουν πώς θα κινηθούν στη συνέχεια. 

Η απόφαση της συνέλευσης ήταν να συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις με τη μορφή της αποχής από τα μαθήματα μέχρι την Πέμπτη, οπότε και αναμένεται να επιστρέψει από αναρρωτική άδεια μία ακόμα εκπαιδευτικός, συμπληρώνοντας τον απαιτούμενο αριθμό δασκάλων για τη λειτουργία του σχολείου ως 6/θέσιου. 

Στη διαμαρτυρία που πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου, παρέστησαν ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης, ο αντιδήμαρχος Βύσσας και διοικητικών υπηρεσιών, Χρήστος Ορμανλίδης και εκπρόσωποι των παρατάξεων «Είναι στο χέρι μας» και της «Λαϊκής Συσπείρωσης». 

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία