Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην Ακαδημία-Δομή Δια Βίου Μάθησης της ΠΑΜΘ-Τμήματα σε Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα

Μέχρι την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις εγγραφής στα τμήματα της Ακαδημίας-Δομής Δια Βίου Μάθησης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, που θα λειτουργήσουν φέτος και στις πέντε περιφερειακές ενότητες της ΑΜΘ. 

Πρόκεται για το πρόγραμμα που υλοποιείται με τη σύμπραξη της Περιφέρειας, των Σχολών του ΔΠΘ και του ΤΕΙ ΑΜΘ, με στόχο τη Δια Βίου Μάθηση και Εκπαίδευση των πολιτών και τη διασύνδεση της Πανεπιστημιακής Κοινότητας με τους πολίτες. 

Οι θεματικές ενότητες που θα αναπτυχθούν στον Έβρο είναι: 

Στην Ορεστιάδα 

• «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ» (μέχρι 100 άτομα). Χώρος διαλέξεων: Αίθουσα Πολιτιστικού Πολύκεντρου Δήμου Ορεστιάδας, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00 – 20.00.

Στην Αλεξανδρούπολη

• «ΖΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ» (μέχρι 100 άτομα). Χώρος διαλέξεων: ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ, αίθουσα «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡΗΤΗΣ », (2ος όροφος), ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00 – 21.00.

Οι διαλέξεις θα είναι συνολικά 14 συνολικά για κάθε μία θεματική ενότητα, για την περίοδο 2016-2017. Θα αρχίσουν την Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016 και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017. Το αναλυτικό πρόγραμμα των διαλέξεων, οι ομιλητές κι επιπλέον πληροφορίες, όροι και προϋποθέσεις, είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. http://www.pamth.gov.gr και στις ιστοσελίδες των Περιφερειακών Ενοτήτων, επιλέγοντας το σχετικό εικονίδιο. 

Δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι οι πολίτες άνω των 18 ετών με μόνο κριτήριο επιλογής τη σειρά προτεραιότητας εγγραφής.

Οι εγγραφές γίνονται είτε ηλεκτρονικά, με συμπλήρωση της αίτησης που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας http://www.pamth.gov.gr και στις ιστοσελίδες των Περιφερειακών Ενοτήτων, είτε αυτοπροσώπως στα κτίρια διοίκησης της κάθε Περιφερειακής Ενότητας, στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη (Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, Δ/νση: Καραολή & Δημητρίου 40, 5ος όροφος). 

Η εγγραφή και η παρακολούθηση των διαλέξεων είναι δωρεάν.

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία