Με αποχή από τα μαθήματα, έως και την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, αποφάσισαν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους οι γονείς των μαθητών του δημοτικού σχολείου της Νέας Βύσσας «Καραθεοδώρειο». 

Add a comment

Δίωρη συμβολική κατάληψη θα πραγματοποιήσουν το πρωί της Δευτέρας (18/09) τα μέλη του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του “Καραθεοδώρειου” δημοτικού σχολείου Νέας Βύσσας, αντιδρώντας στις σκέψεις υποβιβασμού του σχολείου, από εξαθέσιο σε πενταθέσιο, σύμφωνα με πληροφόρηση που έχουν.

Add a comment

Στα αστικά γυμνάσια και λύκεια της Ορεστιάδας και του Διδυμοτείχου παρατηρούνται τα περισσότερα κενά σε εκπαιδευτικούς, σύμφωνα με την πρώτη εικόνα που σχηματίζει η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Έβρου, μία ημέρα μετά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. 

Add a comment

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, θα συμμετέχει στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί από 9 έως 17 Σεπτεμβρίου 2017.

Add a comment

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στο δημοτικό σχολείο της Λεπτής πραγματοποίησαν νωρίς το πρωί οι γονείς των μαθητών του σχολείου, δηλώνοντας την κάθετη αντίθεσή τους στην απόφαση λειτουργικού υποβιβασμού του, από τριθέσιο σε διθέσιο.

Add a comment

Στις 10 το πρωί της ερχόμενης Παρασκευής, 1η Σεπτεμβρίου, κλείνει το ηλεκτρονικό σύστημα υποβολής αίτησης εγγραφής στο Δημόσιο ΙΕΚ Ορεστιάδας, στο οποίο, το νέο εξάμηνο, θα λειτουργήσουν τρεις ειδικότητες.

Add a comment

Την επανεξέταση της απόφασης υποβιβασμού των δημοτικών σχολείων Λεπτής και Καστανεών του δήμου Ορεστιάδας ζητά ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ορεστιάδας, με επιστολή του προς τον Περιφερειακή Διευθυντή Εκπαίδευσης ΑΜΘ, τη Διευθύντρια Α’βάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου και τα μέλη του ΠΥΣΠΕ Έβρου. 

Add a comment

Καθαρός ο ορίζοντας από σήμερα και για τους 1038 υποψηφίους των Πανελληνίων Εξετάσεων του Έβρου, που πληροφορήθηκαν, μαζί με χιλιάδες άλλους σε όλη την Ελλάδα, τις βάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Add a comment

Με 12, 2 εκ. ευρώ θα χρηματοδοτηθεί από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΑΜΘ (2014-2020) το έργο κατασκευής δύο νέων κτιριακών εγκαταστάσεων για το τμήμα Ιατρικής Αλεξανδρούπολης του ΔΠΘ. 

Add a comment

Δράσεις της HELMEPA Junior στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ορεστιάδας (φωτό)

Πεντακόσιοι σαράντα έξι (546) έγιναν στον δήμο Ορεστιάδας οι μπλε κάδοι ανακύκλωσης. Άλλοι 68 (με το κίτρινο καπάκι) έχουν τοποθετηθεί σε επιλεγμένα σημεία της πόλης για την ανακύκλωση χαρτιού/χαρτονιού, ενώ υπάρχουν και οι 50 κώδωνες για την ανακύκλωση γυαλιού. 

Add a comment

Φωτογραφία της ημέρας

Ροή ειδήσεων

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία