Εκδήλωση και συζήτηση για τους νέους σχεδιασμούς του υπουργείου Παιδείας για τη Γενική και Επαγγελματική Εκπαίδευση διοργανώνει την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου η Β' ΕΛΜΕ Έβρου.

Add a comment

Την έναρξη των δράσεων που έχουν ανακοινώσει για τον Νοέμβριο σηματοδότησε η σημερινή (30/10) τριώρη στάση εργασίας που πραγματοποίησαν εκπαιδευτικοί της Β' ΕΛΜΕ Έβρου, προκειμένου να συμπαρασταθούν στους μαθητές που έκαναν πορεία διαμαρτυρίας στην Ορεστιάδα, ζητώντας άμεσα την κάλυψη των κενών και την απόσυρση του σχεδίου για το Νέο Λύκειο.

Add a comment

Νέο κύκλο ενημερωτικών διαλέξεων για τους αγρότες ξεκινά από την επόμενη εβδομάδα η Σχολή Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας Ορεστιάδας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Add a comment

Για “απαράδεκτη κατάσταση που υπάρχει ακόμα και σήμερα, δύο σχεδόν μήνες μετά την έναρξη των μαθημάτων, σε σχολεία του βορείου Έβρου”, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Β' ΕΛΜΕ Έβρου. 

Add a comment

Στην 116η θέση της παγκόσμιας λίστας των Οικονομικών Πανεπιστημίων, ανάμεσα σε 1.000 που αξιολογήθηκαν, κατατάχθηκε το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών (Κομοτηνής) του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης,  

Add a comment

Σε παράσταση διαμαρτυρίας προχωρούν το πρωί της Τετάρτης (18/10/17) γονείς και μαθητές του 10ου δημοτικού σχολείου, με τους μαθητές να απέχουν από τα μαθήματα της πρώτης διδακτικής ώρας, ως διαμαρτυρία για την έλλειψη εκπαιδευτικών παράλληλης στήριξης.

Add a comment

Η τελετή υποδοχής των πρωτοετών φοιτητών στα τμήματα Αγροτικής Ανάπτυξης και Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, που έχουν έδρα την Ορεστιάδα, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι. 

Add a comment

Με αποχή από τα μαθήματα, έως και την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, αποφάσισαν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους οι γονείς των μαθητών του δημοτικού σχολείου της Νέας Βύσσας «Καραθεοδώρειο». 

Add a comment

Δίωρη συμβολική κατάληψη θα πραγματοποιήσουν το πρωί της Δευτέρας (18/09) τα μέλη του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του “Καραθεοδώρειου” δημοτικού σχολείου Νέας Βύσσας, αντιδρώντας στις σκέψεις υποβιβασμού του σχολείου, από εξαθέσιο σε πενταθέσιο, σύμφωνα με πληροφόρηση που έχουν.

Add a comment

Στα αστικά γυμνάσια και λύκεια της Ορεστιάδας και του Διδυμοτείχου παρατηρούνται τα περισσότερα κενά σε εκπαιδευτικούς, σύμφωνα με την πρώτη εικόνα που σχηματίζει η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Έβρου, μία ημέρα μετά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. 

Add a comment

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, θα συμμετέχει στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί από 9 έως 17 Σεπτεμβρίου 2017.

Add a comment

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στο δημοτικό σχολείο της Λεπτής πραγματοποίησαν νωρίς το πρωί οι γονείς των μαθητών του σχολείου, δηλώνοντας την κάθετη αντίθεσή τους στην απόφαση λειτουργικού υποβιβασμού του, από τριθέσιο σε διθέσιο.

Add a comment

Φωτογραφία της ημέρας

Ροή ειδήσεων

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία