Έκτακτη γενική συνέλευση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Έβρου για τη συγχώνευση με τη Συνεταιριστική Δράμας

Τη συγχώνευση με τη Συνεταριστική Τράπεζα Δράμας καλούνται να εγκρίνουν τα μέλη-συνεταίροι της Συνεταιριστικής Τράπεζας Έβρου, σε έκτακτη γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου.

Η συνέλευση είναι προγραμματισμένη στις 6:30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Grecotel. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα Μέλη, η εγγραφή των οποίων εγκρίθηκε σε προηγούμενες Γενικές Συνελεύσεις, (έως και 25/06/2017).

Τα θέματα της συνέλευσης είναι τα εξής:

1) Έγκριση της συγχώνευσης της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ Ν.ΕΒΡΟΥ ΣΥΝ.Π.Ε. με την ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΡΑΜΑΣ ΣΥΝ.Π.Ε.

2) Υποβολή και έγκριση: α) του Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης, β) της Επεξηγηματικής Έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου, γ) της έκθεσης του Ορκωτού Ελεγκτή

3) Ορισμός εκπροσώπου του Συνεταιρισμού για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης της σύμβασης συγχώνευσης.

Πριν από έναν μήνα, στις 4 Ιανουαρίου, οι πρόεδροι των δύο Συνεταιριστικών Τραπεζών είχαν ανακοινώσει επίσημα ότι βαίνει προς υλοποίηση το σχέδιο συγχώνευσης και η δημιουργία μίας Περιφερειακής Τράπεζας ΑΜΘ, μετά από συνάντηση που είχαν με τον περιφερειάρχη, Χρήστο Μέτιο, ο οποίος δήλωσε ότι στηρίζει το εγχείρημα.

Σημειώνεται ότι η νέα Τράπεζα που θα δημιουργηθεί θα προχωρήσει στην ίδρυση τριών νέων καταστημάτων στις πρωτεύουσες των Περιφερειακών Ενοτήτων Καβάλας, Ξάνθης και Ροδόπης, ενώ αργότερα θα ακολουθήσουν καταστήματα και σε άλλες πόλεις της Περιφέρειας.

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία