Ημερίδες για τον «εξωδικαστικό συμβιβασμό» σε Ορεστιάδα και Αλεξανδρούπολη

Ημερίδες με θέμα τον «εξωδικαστικό συμβιβασμό ως μία μεγάλη επιχειρηματική ευκαιρία» διοργανώνει το Επιμελητήριο Έβρου σε Ορεστιάδα και Αλεξανδρούπολη. 

Την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου, στις 6 το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Ηλέκτρα», θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση της Ορεστιάδας και την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου, επίσης στις 6 το απόγευμα στο Επιμελητήριο, είναι προγραμματισμένη εκείνη της Αλεξανδρούπολης. 

Στη διάρκειά τους θα γίνει ενημέρωση για τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρηματίες μπορούν να αναδιαρθρώσουν τα τραπεζικά τους δάνεια, να μειώσουν το συνολικό κόστος τραπεζικού δανεισμού και να προβούν σε βιώσιμες λύσεις.  

Αναλυτικά τα θέματα για τα οποία θα γίνει ενημέρωση είναι τα παρακάτω:  

-Η Παρούσα κατάσταση. 

-Τα πεδία εφαρμογής του νόμου.

-Ανάλυση των κριτηρίων επιλεξιμότητας. 

-Παρουσίαση των μυστικών της υποβολής. 

-Επισκόπηση της αίτησης, απαιτούμενα και τί πρέπει να περιλαμβάνει. 

-Σκιαγράφηση της διαδικασίας μετά την υποβολή της αίτησης.

-Περιγραφή βασικών στοιχείων μελέτης βιωσιμότητας. 

-Πώς πρέπει να γίνεται η επιβεβαίωση της μελέτης βιωσιμότητας και κυρίως πώς πρέπει οι πελάτες να χειρίζονται προς όφελος τους αυτό το κρίσιμο στάδιο. 

Μετά την ενημέρωση θα δοθεί χρόνος για ερωτήσεις, ενώ τα μέλη θα έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν συνάντηση για προσωπική συμβουλευτική υποστήριξη, χωρίς κανένα πρόσθετο κόστος. Η προσωπικής συμβουλευτική θα παρέχεται από τους εισηγητές της ημερίδας κατόπιν ραντεβού, για το οποίο θα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση με το Επιμελητήριο (2551035848 εσωτ. 21).  

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία